FXOpen opinion

Åsikter och information om valutamäklaren FXOpen

 

¿Det är den riktigt pålitliga FXOpen-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet kommer vi att prata om denna mäklare, dess egenskaper och information.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg.

FXOpen är en valutamäklare grundad 2003, med huvudkontor i London, de har också kontor på platser som Sydney, Moskva och Auckland. Även om det är ett mycket speciellt faktum om denna mäklare är att det började som ett utbildningscenter i Kairo, Egypten. Detta utbildningscenter gav lektioner om teknisk analys i aktier och valutor, det är särskilt eftersom det efter ett tag (2005 för att vara exakt) slutade bli mäklare. Det bör också noteras att det sedan 2015 är möjligt att handla CFD: er (kontrakt för skillnad) på ECN-konton.

FXOpen webbplats
FXOpen webbplats

När vi tittar på de kontotyper som denna mäklare erbjuder måste vi markera att FXOpen har en webbplats .es (från Spanien) och en annan .mx (från Mexiko), förutom en för Brasilien, men i pålitliga valutamäklare fokuserar vi på marknaden på spanska / kastilianska, så vi kommer att prata om kontona som erbjuds på endast dessa två webbplatser. Och de skiljer sig åt.

Vi börjar med webbversionen .es, där vi börjar med att beskriva ECN-kontot. Denna typ av konto passar utan tvekan nästan alla typer av handlare, eftersom den har snabb exekvering och ganska djup likviditet. Men låt oss gå till uppgifterna, den första insättningen som krävs är 300 (dollar, euro eller pund). Variabla spridningar, från noll punkter. Provision från 1,5 enheter av basvalutan per parti, den har också en hävstång på upp till 1: 500, stopp av 50% Nästa kontotyp är STP-kontot. En av de största skillnaderna mellan den här typen av konto och den tidigare är att det är möjligt att börja handla med endast 10 $ insatta. Ett relevant fakta om FXOpen är att det möjliggör skalning. Andra skillnader är att denna typ av konto har icke-variabla spreadar, slutar med 50%, och i detta är det inte möjligt att handla med CFD. Sedan har vi CFD-kontona, som verkligen är ECN-kontot. Och demo-kontot.

Skillnaden mellan .es och .mx-webbplatserna är att det på den mexikanska webbplatsen finns ytterligare två typer av konton. Det första kontot är Micro, med en första insättning på endast $ 1, små transaktionsstorlekar, låga marginaler och 28 omsättbara valutapar, det rekommenderas för handlare som vill börja med små investeringar eller för nybörjare. Den andra typen av konto som inte visas i den spanska versionen av webbplatsen är Crypto-kontot. Och om det, som du förmodligen redan har föreställt dig, med denna typ av konto är möjligt att handla kryptovalutor, i det här fallet låter FXOpen dig handla Bitcoin, Namecoin, Litecoin och Peercoin, direkt mot den amerikanska dollarn, euron eller den ryska rubeln. Några andra funktioner i denna typ av konto är, minsta insättning på $ 10, maximal saldo utan begränsningar, hävstång på 1: 3, 24 par instrument. Alla konton handlas från MT4-plattformen.

kräva pengar med minåterbetalning

Om vi ​​nu går till de resurser som mäklaren erbjuder oss på sin webbplats. Några av de verktyg som mäklaren erbjuder oss är, marginal- och pipvärdesräknaren, provisionskalkylatorn och valutakonverterare. Vi kan också hitta den ekonomiska valutakalendern, marknads- och aktienyheter samt marknadsanalyser. Ja, en negativ aspekt av de verktyg eller resurser som vi tillhandahåller är att både marknadsnyheterna och marknadsanalysen är på engelska.

 

FXOpen-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: I den spanska versionen visas +44 (0) 203 519 och +1224 (44) 0 203 som siffror för England, och på den mexikanska webbplatsen visas följande + 519-1224-64-9 (Nya Zeeland) , + 801-0123-34-931 (Spanien), + 768-529-49-693 (Tyskland) och + 329-6294-33-979 (Frankrike)

e-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.fxopen.es y www.fxopen.com.mx

Klargörande: Observera att FXOpen fungerar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land.

* Bonusar eller kampanjer: 1) Gratis VPS med din registrering 2) ForexCup-handelsturnering (endast i den mexikanska versionen av webbplatsen) 3) Affiliate-program, där medlemsföretaget får upp till 25% av rekommendationerna i sin rekommendation

FXOpen värdering

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, är vår åsikt att det är en pålitlig mäklare. Även om vi har läst några negativa kommentarer är vår åsikt med denna mäklare positiv.

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FXOpen? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

9 kommentarer om «FXOpen»

 1. Tony Cruz svar

  God eftermiddag, ursäkta mig, jag måste veta om jag kan operera från El Salvador, med ett mikrokonto, och om jag inte skulle ha svårt när jag vill ta ut mina förmåner i insättning till mitt bankkonto

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tony, tack för din kommentar, du bör kontakta FXOpen support och fråga dem direkt.

   En hälsning.

 2. Juan Jutgla svar

  Tack för att du delar denna information och dina åsikter,

  hälsningar,

 3. edd svar

  Jag börjar med riktiga pengar, jag gör bara ett uttag av vinsten jag väntar på att det ska komma in på mitt kort
  Visst är det inte mycket bara om de visar sig vara bedrägliga men hittills så bra
  hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Edd, tack så mycket för att du delar din FXOpen-upplevelse med oss, vi hoppas att du kan hålla oss uppdaterad om återkallelsen.

   En hälsning.

 4. Manuel L. svar

  Hej, jag har letat efter detta ett tag och jag har äntligen kunnat ta bort tvivlen, tack

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej Manuel, jag hoppas att avsnittet om FX Open har varit användbart för dig, hälsningar.

 5. RR svar

  Sökandet efter pengar genom kortvarig verksamhet på de finansiella marknaderna strider mot religiös moral. Du bör inte närma dig denna metod.
  http://tradingonline-a-moral-problem.blogspot.it/

  • Pålitliga valutamäklare svar

   Hej RR, tack så mycket för din åsikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.