FxOnUs åsikt

Åsikter och information om FxOnUs-mäklaren

 

¿Är mäklaren FxOnUs (aka fxonus.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FxOnUs-mäklaren är en mäklare av: Forex, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: MarketOnUs Ltd.

FxOnUs är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, FxOnUs-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, FxOnUs är en oreglerad mäklare.

FxOnUs webbplats
FxOnUs webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FxOnUs erbjuder. När det gäller FxOnUs noterar vi att sidan inte ger information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FxOnUs erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FxOnUs-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 44-2031501511

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fxonus.com

Klargörande: Investeringsföretaget FxOnUs arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

FxOnUs-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land för att göra investeringar (Marshallöarna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om FxOnUs fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering oktober 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat FxOnUs för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FxOnUs? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.