Skycapital yttrande

Åsikter och information om FXGiants-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga FXGiants-mäklaren (aka fxgiants.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FXGiants-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Notesco Ltd och Notesco UK Limited.

FXGiants är baserat i: Bermuda och Storbritannien, beroende på kundens plats.

Om vi ​​pratar om reglering, FXGiants webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, FXGiants är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
FXGiants webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FXGiants erbjuder. När det gäller FXGiants noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: det levande flytande spridningskontot, det levande fasta spridningskontot och det levande noll fasta spridningskontot.

Live flytande spridningskonto: variabla spridningar från 1.0 pips, ingen provision, hävstång upp till 1: 1000, handel från 0.01 partier, tillgängliga bonusar.

Live Fixed Spread Account: fast spridning från 1.2 pips, ingen provision, hävstång upp till 1: 1000, handel från 0.01 partier, tillgängliga bonusar.

Live Zero Fixed Spread Account: fast spridning från 0.0 pips, $ 9 per parti per sida, leverage upp till 1: 500, handla från 0.01 partier.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FXGiants erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FXGiants-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 44 (0) 207 523 5394

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fxgiants.com

Klargörande: Investeringsföretaget FXGiants arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

FXGiants värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare (eller den kan regleras, beroende på kundens plats), den är baserad i mycket osäkra länder (Bermuda eller Storbritannien, beroende på kundens plats), när vi letar efter information och andra utvärderingar om FXGiants fann vi en massor av negativa recensioner. I dessa fall rekommenderar vi att varje klient kontaktar och frågar om de arbetar med mäklaren med den brittiska förordningen (REGLERAD AV FCA). 

Uppdatering maj 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat FXGiants för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FXGiants? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.