FxGen yttrande

Åsikter och information om FxGen-mäklaren

 

¿Det är mäklaren FxGen (aka fx-gen.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FxGen-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: FXGEN LTD.

FxGen är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, FxGen är: de nämner reglering av Saint Vincent och Grenadinerna, vilket enligt vår mening är en mycket dålig reglering, mycket osäker. Enligt vår mening är det detsamma som att inte ha någon reglering alls.

FxGens webbplats
FxGens webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FxGen erbjuder. När det gäller FxGen noterar vi att de erbjuder fyra olika planer eller kontotyper: Lite-kontot, det allmänna kontot, det digitala kontot och huvudkontot.

Lite konto- Minsta initial insättning på $ 0, ingen provision, variabel spread, upp till 1: 100 hävstång, upp till 50% bonus.

Allmänt konto- Minsta initial insättning på $ 0, ingen provision, variabel spread, upp till 1: 100 hävstång, upp till 100% bonus.

Digital konto- Minsta initial insättning på $ 10.000, ingen provision, variabel spread, upp till 1: 100 hävstång, upp till 100% bonus.

Prime-konto- Minsta initial insättning på $ 50.000, ingen provision, variabel spread, upp till 1: 100 hävstång, upp till 100% bonus.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4- och MT5-plattformarna.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FxGen erbjuder, några utbildningssektioner, ekonomisk kalender, handelskalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FxGen-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (315) 544 0500

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: fx-gen.com

Klargörande: Investeringsföretaget FxGen arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

FxGen värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men på grund av en mycket osäker tillsynsmyndighet (Saint Vincent och Grenadinerna) är den baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om FxGen hittade vi nästan inga recensioner, som Det föreslår att det är ett "nytt" företag utan meriter. 

Uppdatering juni 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat FxGen för bedräglig verksamhet 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FxGen? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.