Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren FxFinest

 

¿Är mäklaren FxFinest (aka fxfinest.net) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FxFinest-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Finest Australia Pty Ltd.

FxFinest är baserat i: Australien.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner FxFinest-webbplatsen att det regleras i Australien av ASIC, men vi kunde inte verifiera förordningen, allt verkar tyda på att det är en oreglerad mäklare.

 

Skycapital webbplats
FxFinest webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FxFinest erbjuder. När det gäller FxFinest noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 500, välkomstbonus, extra bonusar, personlig juniorassistent, riskfri handel x1, grundutbildning, nivå 1-3 utbildningscenter, signaler, exklusiva gåvor, provisioner: 20, fördelat på 2.0 punkter, storleksparti minst 0.01.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, välkomstbonus, extra bonusar, personlig verkställande assistent, riskfri handel x1, grundutbildning, nivå 1-3 utbildningscenter, signaler, exklusiva gåvor, provisioner: 20, spridning från 2.0 punkter, storleksparti minst 0.01.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 6.500, välkomstbonus, extra bonusar, personlig verkställande assistent, x3 riskfri handel, avancerad utbildning, nivå 1-5 utbildningscenter, signaler, exklusiva premiegåvor, provisioner: 20, marknadsspridning, storlek mycket minimum 0.01 .

Platinakonto: Minsta initiala insättning på 25.000 10 $, välkomstbonus, specialbonusar, personlig chefsassistent, x1 riskfri handel, avancerad utbildning + analytiksession, nivå 10-5 utbildningscenter, personliga signaler, VIP-gåvor, provisioner: 0.01, spridning av marknad, minimispot storlek XNUMX.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FxFinest erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FxFinest-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442080897671

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fxfinest.net

Klargörande: Investeringsbolaget FxFinest arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

FxFinest värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare som försöker imitera en reglerad, dess plats i Australien är inte verifierbar, när vi letar efter information och andra recensioner om FxFinest hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FxFinest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.