FXDD-åsikt

Yttranden och information om valutamäklaren FXDD

 

I det här fallet kommer vi att namnge egenskaperna, och vi kommer att ge vår åsikt om FXDD-mäklaren för att hjälpa dig veta om mäklaren är pålitlig och rekommenderas. Vi kommer också att ta hänsyn till handlarnas åsikter.

FXDD-webbplats
FXDD-webbplats

FXDD (FXDirectDealer LLC) är en Forex- och CFD-mäklare baserad i New York City, även om det tidigare hade sitt huvudkontor på Malta. Det är en av de äldsta mäklarna på marknaden och definitivt en av de mest kända.

Mäklaren började erbjuda sina tjänster 2002, i New York, som vi nämnde ovan, är det en av de äldsta mäklarna.

Om vi ​​tittar på de typer av konton som mäklaren erbjuder märker vi (jag erkänner att det var mycket svårt för mig att hitta det här avsnittet på deras webbplats, så jag lämnar en länk här med kontotyperna, om du vill se själv), eftersom det finns två tillgängliga. Den första typen är standardkontot, med standardspreadar och låga spreadar utan provision, det är det rekommenderade kontot för nybörjaren eller den genomsnittliga näringsidkaren. Sedan har vi ECN-kontot som skiljer sig från början genom att erbjuda låga spreadar utan provision (det gör det verkligen, även om det är lägre) och utan påslag.

Å andra sidan, om vi tittar på de resurser som denna mäklare tillhandahåller oss via sin webbplats, märker vi att de för det första har en blogg, men uppenbarligen är tjänsten nere, eftersom vi har försökt komma in i flera dagar, men det har varit omöjligt för oss, så bloggen kommer definitivt inte att kunna beskriva det. Andra resurser de erbjuder är handelsräknaren, flytande diagram, övergångsräntor, ekonomisk kalender och andra liknande verktyg. De har också ett utbildningsavsnitt med handledning, guider, videohandledning och liknande. Det enda negativa med denna aspekt är att flera av guiderna endast är på engelska och inte på spanska. Och vissa är nere och kan inte ses, samma problem med videor.
kräva pengar med minåterbetalning

 

 

FXDD-mäklares funktioner

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (+356) 2013-3933

e-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.fxdd.com/mt/en/

Förtydligande: Observera att FXDD fungerar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land.

* Bonusar eller kampanjer: 100% handelskredit, i grund och botten kommer mäklaren att ge dig 100% kredit men upp till ett kumulativt maximalt $ 10.000 (USD / EUR)

** Uttagsalternativ: FXDD accepterar alla uttagsalternativ som nämns i tabellen, men alla uttagsbegäranden kommer att returneras från samma metod som pengarna deponerades.

FXDD värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner från användare och handlare, är vår åsikt att FXDD är en mäklare som kan lita på.

Känner du den här mäklaren? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FXDD? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.