granskning av fxcryptoclub

Åsikter och information om fxcryptoclub-mäklaren

 

¿Är mäklaren fxcryptoclub (aka fxcryptoclub.cc) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Fxcryptoclub-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Capcorp Ltd.

fxcryptoclub är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, fxcryptoclub är: de nämner inte information om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Fxcryptoclub webbplats
Fxcryptoclub webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som fxcryptoclub erbjuder. När det gäller fxcryptoclub noterar vi att de erbjuder tre olika kontotyper: Micro-kontot, Standardkontot och Premium-kontot.

Micro-konto: $ 500 minsta insättning, välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, webbseminarier, prisvarningar, introduktionssession

Standardkonto: $ 5.000 minsta insättning, välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, webbseminarier, prisvarningar, introduktionssession, strategisk analytiker, privat session.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 50.000 24, välkomstbonus, support 7 timmar XNUMX dagar i veckan, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, webbseminarier, prisvarningar, introduktionssession, strategisk analytiker, privat session, exklusiv åtkomstposition.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Activ8.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som fxcryptoclub erbjuder, ekonomisk kalender, några live-diagram, miniräknare för handlare, verkligen inte mycket annat.

 

Funktioner i fxcryptoclub

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: fxcryptoclub.cc

Klargörande: Investeringsföretaget fxcryptoclub arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Värdering av fxcryptoclub

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om fxcryptoclub hittade vi ett stort antal negativa recensioner. CNMV och FMA, båda europeiska tillsynsmyndigheter, har varnat för fxcryptoclub.

Uppdatering i maj 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till fxcryptoclub för bedrägliga aktiviteter

Uppdatering i maj 2020: FMA, österrikisk finansregulator, har rapporteras till fxcryptoclub för bedrägliga aktiviteter

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av fxcryptoclub? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.