FX-ledares åsikt

Yttranden och information om FX-leadermäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga mäklaren för FX-ledare (även känd som fx-leader.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FX-ledare mäklare, är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: FX-leader Limited.

FX-ledare är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, FX-leader-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, FX-leader är en oreglerad mäklare.

FX-ledares webbplats
FX-ledares webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FX-ledaren erbjuder. När det gäller FX-ledare noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: det vanliga kontot, silverkontot, guldkontot och platinakontot.

Vanligt konto: regelbundna spreads, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning.

Silverkonto: Silverspridningar, support 24/6, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, Senior Account Manager.

Guldkonto: Guldspridningar, support 24/6, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, VIP-kontoansvarig, anpassad handelsstrategi.

Platinakonto: Platina spreads, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, PRO-webinarier, prisvarning, VIP-kontoansvarig, personlig handelsstrategi, utbildningar, exklusiv positionstillgång.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: egen plattform som kallas FX-leader.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som FX-ledaren erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

FX-ledare funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: Storbritannien +44 20 3318 3211 | Irland +353 76 670 0901 | Sydafrika +27 44 518 0570 |

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fx-leader.com

Klargörande: Investeringsföretaget FX-leader arbetar i olika länder, så den information som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Valutakursvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om FX-ledare fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering oktober 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, har fördömt FX-ledaren på grund av bedrägliga manövrer.

Uppdatering februari 2021: CBI, irländsk finansregulator, har fördömt FX-ledaren på grund av bedrägliga manövrer.

Uppdatering februari 2021: FMA, österrikisk finansregulator, har fördömt FX-ledaren på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FX-leader? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.