FSMS smart yttrande

Åsikter och information om FSM Smart-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga FSM Smart-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FSM Smart-mäklaren är en mäklare för: forex och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: FSM Smart Limited.

FSM Smart är baserat på: de hävdar att de är baserade i Schweiz, men de nämner inte detaljer om dess läge eller regleras av någon schweizisk enhet, vilket får oss att tvivla på den verkliga grunden för FSM Smart.

Om vi ​​pratar om reglering, FSM Smart är: det nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

FSMSmarts webbplats
FSMSmarts webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FSM Smart erbjuder. När det gäller FSM Smart noterar vi att de ger möjlighet att fungera med 5 olika kontotyper; nybörjarkontot, silverkontot, guldkontot, guldkontot + och platinakontot.

Nybörjarkonto- Minsta initiala insättning $ 250, minsta handelsstorlek 0.01 partier, flytande spread, daglig analys, kontoansvarig, 24-timmars support.

Silverkonto- Minsta initiala insättning $ 5.000, minsta handelsstorlek 0.01 partier, flytande spread, daglig analys, kontoansvarig, 24-timmars support.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000 0.01, minsta handelsstorlek 24 partier, flytande spread, daglig analys, kontoansvarig, XNUMX-timmars support, ”gratis banköverföring”.

Guldkonto +: Minsta initiala insättning på $ 50.000 0.01, minsta handelsstorlek 24 partier, flytande spread, daglig analys, kontoansvarig, XNUMX-timmars support, "gratis banköverföring".

Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 100.000 0.01, minsta handelsstorlek 24 partier, flytande spread, daglig analys, kontoansvarig, XNUMX-timmars support, ”gratis banköverföring”.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de olika produkter som erbjuds av FSM Smart, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, handelstid, lite grafik lev med citat av finansiella produkter, några e-böcker, utbildningsvideor, interaktiva kurser, marknadsnyheter, videokartor, valutakalkylatorer ...

 

FSM-smarta funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +18772989559

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fsmsmarts.com

Klargörande: Investeringsföretaget FSM Smart arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

FSM Smart Rating

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den verkligen finns, när vi letar efter andra utvärderingar på FSM Smart har vi mest hittat negativa utvärderingar..  

UPPMÄRKSAMHET: CNMV (spansk finansregulator) har utfärdat en varning mot FSMSmart.

OBSERVERA - februari 2020: CONSOB (italiensk finansregulator) har utfärdat en varning mot FSMSmart.

Uppdatering juni 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporteras till FSMSmart för bedräglig verksamhet

¿Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av WSF Smart? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.