FR opinión

⭐ Opiniones e información sobre el broker FR ⭐

¿Es el broker FR (también conocido como freserrves.com) realmente confiable? ✅ ¿Es seguro que inviertas tu dinero con ésta empresa? ❎ ¿FR es confiable? ❎ En este apartado analizaremos a la empresa y su reputación como tal en internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ ¿Qué es FR? FR es un mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

✔️ Mäklaren nämner ser parte de: FR Ltd.

✔️ ¿Donde tiene base? FR tiene base en: menciona estar ubicado en Reino Unido pero creemos que es falso.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, el broker FR no menciona ser regulado.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Página web de FR
Página web de FR

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton que FR ofrece. En el caso de FR notamos que posee 5 tipos de cuenta:

🔹 Silverkonto: minsta insättning på 10,000 XNUMX €.

🔹 Guldkonto: minsta insättning på 25,000 XNUMX €.

🔹 Platinakonto: minsta insättning på 100,000 XNUMX €.

🔹 Diamantkonto: minsta insättning på 250,000 XNUMX €.

🔹 VIP-konto: minsta insättning på 500,000 XNUMX €.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel que la empresa provee a los traders en su página web: vemos algunas explicaciones de los productos que FR ofrece, explicación de conceptos básicos del mundo de las inversiones, realmente no mucho más.

✳️ Características de FR ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +442039877774

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: freservers.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Valoración de FR ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om FR vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ ¿FR es seguro? ¿Qué tan confiable es FR? ❎ Consideramos que es una empresa poco segura, poco confiable y no la recomendamos. ❎ ¿Por qué? Por las razones mencionadas anteriormente. Aquí podrás leer comentarios sobre FR. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av FR?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (495 röster)

2 tankar om “FR – freserrves.com"

 1. Jenifer Cuesta Svara

  Hej, jag investerade med det här investeringsbolaget och nu svarar ingen på mina meddelanden, jag skulle vilja veta vad jag kan göra i den här situationen.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Jennifer, FR es una ESTAFA, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.