FMTRADEX yttrande

Åsikter och information om FMTRADEX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga FMTRADEX-mäklaren (även känd som FMTRADEX.COM)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FMTRADEX-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

FMTRADEX baseras på: de nämner att de är baserade i Storbritannien, även om det inte nämns att de regleras av den brittiska tillsynsmyndigheten, vilket får oss att tro att det inte är baserat i Storbritannien.

Om vi ​​pratar om reglering, FMTRADEX är: det nämner ingenting om att äga regler, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

FMTRADEX webbplats
FMTRADEX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FMTRADEX erbjuder. När det gäller FMTRADEX noterar vi att de erbjuder tre olika typer av konton: Basic Account, Premium Account och Standard Account.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 300.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 500.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att FMTRADEX egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: grundläggande förklaring av de finansiella produkter som FMTRADEX erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, inte mer än detta.

 

FMTRADEX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: fmtradex.com

Klargörande: Investeringsföretaget FMTRADEX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

FMTRADEX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten CNMV har redan varnat för FMTRADEX.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FMTRADEX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.