Första Criptominer-yttrandet

Åsikter och information om First Criptominer-mäklaren

 

¿Det är mäklaren First Criptominer (aka firstcryptominer.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Den första Criptominer-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

Första Criptominer bygger på: de hävdar att de är baserade i Storbritannien, men vi tycker att detta är falskt eftersom det inte regleras där.

Om vi ​​pratar om regleringFirst Criptominer-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, First Criptominer är en oreglerad mäklare.

Första Criptominer-webbplatsen
Första Criptominer-webbplatsen

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som First Criptominer erbjuder. När det gäller First Criptominer noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Silverplan, guldplan och diamantplan.

Silverplan: minsta initiala insättning på $50, omedelbara uttag, 10% vinst.

Guldplan: minsta initiala insättning på $500, omedelbara uttag, 40% vinst.

Diamantplan: minsta initiala insättning på $5.000, omedelbara uttag, 200% vinst.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: denna information visas inte på webbplatsen, vi tror att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som First Criptominer erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Funktioner i First Criptominer

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: firstcryptominer.com

Klargörande: Investeringsföretaget First Criptominer arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Första Criptominer-värderingen

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och de avslöjar inte vilket företag det tillhör eller var dess huvudkontor ligger. När vi letar efter information och andra utvärderingar om First Criptominer hittade vi inte fler recensioner, det verkar vara en ny och okänd mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Första Criptominer? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.