Fullständig recension

⭐ Åsikter och information om Fintegral-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Fintegral (även känd som fintegral.world, fintegral.fund) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Fintegral pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Fintegral? Fintegral är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Ethereal Group LLC.

✔️ Var är den baserad? Fintegral är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Fintegral nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Fintegral webbplats
Fintegral webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Fintegral erbjuder. När det gäller Fintegral, noterar vi att det har 4 olika planer eller kontotyper:

🔹 Minikonto: minsta första insättning $500.

🔹 Standardkonto: minsta första insättning $1.000 XNUMX.

🔹 Klassiskt konto: minsta första insättning $5.000 XNUMX.

🔹 VIP-konto: minsta första insättning $10.000 XNUMX.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: en kort förklaring av tjänsterna det erbjuder, ekonomisk kalender, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

 

✳️ Funktioner hos Fintegral ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Mer information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: fintegral.world | fintegral.fond

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Utvärdering av Fintegral ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Saint Vincent och Grenadinerna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om väsentlig vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Fintegral säker? Hur pålitlig är Fintegral? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Fintegral.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av väsentlig?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (494 röster)

2 kommentarer om «fintegral – fintegral.world – fintegral.fond»

 1. Kai Teark svar

  God morgon investerade jag mycket pengar i det här företaget och nu när jag har bett att ta ut svarar ingen på mina meddelanden. Vad jag gör? jag är desperat

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kai Teark, den här mäklaren ringde Fintegral är en BUFFÄR, har många investerare stämt Fintegral för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.