Finantik yttrande

Åsikter och information om mäklaren Finantik

 

¿Det är mäklaren Finantik (aka finantik.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Finantik, är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Pro Star Griffith Corporate

Finantik är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Finantik är: de nämner absolut ingenting om att vara en reglerad mäklare, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Finantiks webbplats
Finantiks webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Finantik erbjuder. När det gäller Finantik noterar vi att de erbjuder fyra olika typer av konton: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, daglig granskning och marknadsundersökning, videohandledning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, daglig granskning och marknadsundersökning, videohandledning, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto- Minsta 25.000 XNUMX $ insättning, daglig marknadsundersökning och granskning, videohandledning, webbseminarier och seminarier, kontoansvarig, nyheter och SMS-signaler.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 100.000 XNUMX $, daglig marknadsundersökning och granskning, videohandledning, webinarier och seminarier, kontoansvarig, SMS-nyheter och signaler, daglig premiumanalys, premium kundsupport.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovan de tjänster som Finantik erbjuder, information om plattformen, ekonomisk kalender, näringsidkare, några live-diagram , några pedagogiska videor, ordlista (kom ihåg att allt är på engelska), inte mycket mer än detta.

 

Funktioner i Finantik

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2038 078 227

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.finantik.com

Klargörande: Investeringsföretaget Finantik arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Finantiks betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder, CONSOB, den italienska tillsynsmyndigheten har utfärdat en varning mot Finantik, i vissa delar av webbplatsen nämner de (tydligen av misstag) mäklare BROKERZ.COM en mäklare med dåligt rykte. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Finansik? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.