Glad och fodrad åsikt

Åsikter och information om mäklaren Felices y Forrados

 

¿Det är mäklaren Felices y Forrados (även känd som felizyforrados.cl) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Felices y Forrados mäklare är en mäklare av: Rådgivning och investering i pensionsfonder.

Mäklaren nämner vara en del av: Felices y lined SpA

Felices y Forrados har sitt säte i: Chile.

Om vi ​​pratar om reglering, Felices y Forrados mäklare nämner inte absolut något om att vara reglerad, Felices y Forrados är en oreglerad mäklare.

Felices y Lined webbplats
Felices y Lined webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Felices y Forrados erbjuder. När det gäller Felices y Forrados noterar vi att webbplatsen erbjuder två typer av planer: Grundplan och Premiumplan.

Grundplan: Gratis.

Premiumplan: 2.000 dollar per månad, perfekt varning för fondbyte, exklusiv finansiell information, föredragen användarservice.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: det finns ingen information om detta, det är troligt att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Felices y Forrados erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

Egenskaper hos Felices y Lined

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: felizyforrados.cl

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av glad och fodrad

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som inte regleras av någon myndighet och mycket information om företaget saknas; När vi söker på Internet efter fler åsikter om Felices y Lined hittar vi många negativa kommentarer från personer som har blivit lurade.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Felices y Forrados? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.