Hur man återfår lurade pengar

Här kommer vi att förklara hur du kan återfå pengar från en bedräglig mäklare eller ett investeringsbolag. Vi jobbar med företag som är dedikerade och specialiserade på chargebacks och kapitalnedgång.

Chargeback är en process genom vilken du kan kräva dina pengar, genom en tvist, och för detta måste du bevisa för banken, kortutgivaren, betalningsprocessorn eller någon annan enhet genom vilken du skickade dina pengar att du har blivit lurad.

Fyll i formuläret för att få tillbaka dina pengar:


Om chargeback lyckas kan de skickade pengarna returneras.

Enligt vår erfarenhet är det bäst att genomföra chargeback med ett professionellt företag som är dedikerat till att utföra denna process. Vi inbjuder dig att genomföra chargeback med Mychargeback, ett ledande företag i branschen, som har fantastiska proffs som guidar dig och hjälper dig i processen att få tillbaka dina pengar.

Steg som ska följas för att återfå pengar från ett bedrägeri

Vi kommer att förklara (i sammanfattning) hur du återfår pengar steg för steg:

1) Samla bevis för din bank eller betalningsinstitution att du har blivit lurad, att du vill ha tillbaka dina pengar och att företaget inte vill betala tillbaka dem till dig. Att du har blivit lurad att skicka dina pengar till företaget. Detta bevis är det med vilket du kommer att bevisa att du har blivit lurad, det är mycket viktigt.

Med hjälp av kapitalåtervinningstjänsten (SE HÄR) kommer du att kunna genomföra chargeback med stöd av experter på pengaåtervinning.

2) Nästa steg är att börja chargeback- eller pengaåtervinningsprocessen.

3) När du väl har startat processen, kommer pengarna som du har skickat att spärras eller frysas, medan banken eller kortutgivaren eller det sätt på vilket du har skickat dina pengar bestämmer vad de ska göra med dem. Det är i den här delen där det kommer att verifieras att DU HAR BLIVIT LURAD, ANNARS KOMMER DU INTE ÅTERFÅ DINA PENGAR.

4) Om du lyckas att övertyga banken eller kortutgivaren om att du har blivit lurad kommer de att återbetala dina pengar, om du inte lyckas kommer de tyvärr inte att returnera dina pengar.

Hur får man tillbaka pengar från en mäklare?

Det är här vi börjar vår chargeback eller återvinning av pengar. Vi måste tvista våra pengar med banken eller kortutgivaren, beroende på hur vi skickade vårt kapital. Om vi ​​startar penningtvisten på rätt sätt kommer pengarna att spärras.

Vi måste förstå att vi måste bevisa för banken eller kortutgivaren att vi har blivit lurade och att investeringsbolaget eller mäklaren som vi skickade pengarna till har lurat oss. Om det inte kan verifieras, kommer vi inte att kunna återfå pengarna.

Om vi bevisar att vi har blivit lurade av företaget eller mäklaren, kommer vi att få tillbaka våra pengar. Om vi, av någon anledning, inte kan bevisa det, kommer vi tyvärr inte att kunna få tillbaka vårt kapital.


AnyDesk eller TeamViewer: fjärråtkomstprogram som ofta används av mäklare eller SCAM-investeringsbolag.

Fjärråtkomstprogram som AnyDesk och TeamViewer har blivit populära bland företag som är dedikerade till bedrägeri: med dessa program ger du tillgång till din dator och all känslig information du kan ha där:

VAR MYCKET FÖRSIKTIG, GE INTE NÅGON TILLGÅNG TILL DIN DATOR!


⮞ Hur får man tillbaka pengar från en oreglerad mäklare?

För att starta återvinningsprocessen måste vi samla så mycket bevis att vi verkligen har blivit bedragna. Meddelanden, chattar, allt vi kan samla som bevisar att vi skickade pengar under falska premisser, eller att mäklaren inte höll sitt ord. Allt detta kommer att användas i vår tvist för att få tillbaka våra pengar.

Sedan måste vi bevisa att vi har blivit lurade, att de har ljugit för oss och att vi har skickat pengar som senare blev bestulna och/eller att mäklarföretaget inte följde det som hade överenskommits. Tänk på att i detta skede är du mot mäklaren eller bedrägeriföretaget i betalningsinstituionens ögon.

Pengarna kommer att frysas tills vi bevisar till “ögonen” av banken, kortutgivaren eller betallningsprocessorn (beroende på hur vi skickade våra pengar) att vi har blivit lurade. Om vi lyckas, kommer de att returnera våra pengar till oss.

I fallet med mäklare utan reglering blir återvinningsprocessen mer komlicerad. Ha i åtanke att dessa mäklare inte följer någon lag, de är inte under någon finansiell myndighets tillsyn och de kommer vanligtvis att göra allt möjligt för att inte returnera dina pengar. Pengarna du får tillbaka är förlorade pengar för dem.

Bedrägerier med kryptovaluta
Kryptovalutor: deras popularitet, deras (under vissa tider) stora lönsamhet och deras anonymitet har gjort dem till ett av favoritbetalningsmedlen för företag som ägnar sig åt onlinebedrägerier.

⮞ Hur får man tillbaka pengar från en reglerad mäklare?

När det gäller reglerade mäklare måste vi skilja på om det är en förordning från ett land som Spanien eller Chile eller Colombia, eller är det en förordning från ett land som Vanuatu eller Brittiska Jungfruöarna eller Mauritius?

Om regleringen är från en skatteparadis, blir det mer komplicerat, även om det fortfarande är en bättre situation än med en mäklare som inte har någon reglering alls. Det första vi måste göra är att se efter reglerings- eller licensnumret, namnet på det reglerade eller licensierade företaget och all information som tillsynsmyndigheten tillhandahåller om mäklaren.

Efter detta är processen samma som för chargeback med en reglerad mäklare: bevisa att vi har blivit lurade, pengamedlen kommer att frysas, visa att vi verkligen har blivit lurade och få tillbaka våra pengar.

Här har vi beskrivit processen på ett väldigt sammanfattat och enkelt sätt, vi jobbar med Mychargeback vi tror att de är ett av de bästa kapitalåtervinningsföretagen (chargebacks).

Det är ett företag som har funnits i branschen i många år och med mycket professionella människor som är dedikerade till att få tillbaka pengar i flera år. Här kan du prova deras tjänster.

Du bör veta att om du bestämmer dig för att göra en chargeback på egen hand, utan hjälp, möjligtvis du inte får tillbaka dina pengar, och i allmänhet kommer du inte att kunna göra en chargeback mer än en gång. Av denna anledning rekommenderar vi att du gör det med proffs som Mychargeback du kommer avsevärt att öka dina chanser att din chargeback kommer att lyckas.

Vanligtvis kommer dessa typer av bedrägeriföretag att pressa dig över telefon att sätta in pengar, de kommer att ringa dig flera gånger. Sätt inte in dina pengar under press!

FAQ – Vanliga frågor

Vad är en chargeback?

Det är den process genom vilken du kan få tillbaka pengarna som gått förlorade i en mäklar- eller ett investeringsbolag som har lurat dig. Det börjar vanligtvis med en fordran på banken, kortutgivaren eller den enhet som du skickade dina pengar genom till mäklaren eller bedragarföretaget.

Vad är regleringen av en mäklare?

Det är en av de viktigaste egenskaperna på säkerhetsnivån: regleringen av en mäklare kommer att avgöra om det är en mäklare som måste följa en rad regler och riktlinjer som skyddar sina kunder, eller om det är en mäklare som inte följer någon typ av regler eller lag och vanligtvis missbrukar sina kunder.

Vad är en oreglerad mäklare?

När det gäller oreglerade mäklare finns det ingen finansiell myndighet som kontrollerar eller övervakar dem, därför om mäklaren bestämmer sig för att lura sina kunder och behålla deras pengar kan de enkelt göra det. Med denna typ av mäklare finner du dig själv (och dina pengar) helt oskyddade.

Hur vet man om en mäklare är reglerad i Mexiko?

Du kan verifiera detta på mäklarens hemsida, om du inte kan hitta den, kontakta mäklaren och fråga efter deras regleringsnummer, berätta att det är för att verifiera att det är en riktig förordning. Kontrollera det sedan själv på den mexikanska regulatorns officiella webbplats, CNBV (National Banking and Securities Commission) https://www.gob.mx/cnbv.

Vad är en pannrums-/fly-by-night operation?

Det är en mäklare eller ett investeringsbolag dedikerat till att lura sina kunder. De har inte heller reglering eller tillstånd att bedriva verksamhet eller utföra operationer. Det är ett olagligt företag.

Vad betyder piratmäklare - bluffmäklare?

En mäklare som är dedikerad till att förskingra från sina kunder kallas en piratmäklare genom att vanligtvis uppmuntra sina kunder att investera så mycket pengar som möjligt genom lögner som löften om hög avkastning och/eller säkra vinster.

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Recensionsbetyg: 5/5 - (1 röst)

683 kommentarer om «Hur man återfår lurade pengar»

 1. Xavier svar

  God eftermiddag, jag har blivit lurad av SUREINVEST nu, efter att ha legaliserat uttag, tecknat försäkringar och balanserat kapitalet i BTC och lämnat mig utan en euro, allt gjort i BTC nu, eftersom de har flyktat mig och jag inte kan låsa upp det förmodade kapitalet som tillhör mig, de har hotat mig med att fördöma mig För att inte ha tagit ut kapitalet. FINNS DET NÅGON LAG SOM KAN GÖRA DET MOT MIG?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Javier, DE KAN INTE GÖRA NÅGOT MOT DIG, problemet är att du trodde på allt de sa till dig och nu kommer det att bli hårt arbete att få tillbaka det eftersom de tyvärr inte kommer att ge det till dig och du har bara alternativet att hämta den själv. Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. John svar

  Hej, jag har blivit lurad av primespotway, jag vet inte hur jag kunde ha fallit för denna bluff, med den mängd information som finns på nätet rekommenderar jag alla att läsa först och sedan göra det, med dessa människor som har lurat mig Snälla slösa inte dina pengar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej John, PrimespotWay är en BLUFFÄR, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. Eva Lucy Dominguez källor svar

  Hej, jag blir för närvarande lurad, hur får jag tillbaka mina pengar även idag, 18 november 2022, och jag skickar ett bizum till Binance, där är det, de har ännu inte tagit bort det och ändrat lösenordet eftersom de gör dem inställda upp ett skrivbord och de säger att de hjälper dig och det är de som lurar dig så snälla hjälp mig och jag förlorade mer än tusen euro

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Eva Lucy, jag vet inte vilken mäklare vi pratar om, men normalt sett ger de inga pengar tillbaka om de inte tror eller vet att du har mycket mer pengar att investera, så du kan försöka säga att du har tillgång till din pappas konto och att du vill investera 40.000 80 men först vill du se till att dina pengar kommer tillbaka, minst XNUMX% av det du skickat och att du när de kommer skickar de pengarna.

   Hälsningar.

 4. Josep svar

  Hej.
  Jag har blivit lurad av en oreglerad mäklare av TEDEX .CO-plattformen. Jag har blivit uppmuntrad, pressad och kopplad till min dator av fjärråtkomstprogrammet TeamViewer, att göra Investeringar på deras plattform och då har jag ALDRIG kunnat ta ut mina pengar. När jag ville dra mig så säger de åt mig att följa ett protokoll och de vill ha mer pengar och sedan försäkring, du måste betala provisioner, skatter, pengarna är spärrade i centralbanken i London. En ren bluff, som har skruvat upp utmaningen i mitt liv och min familj.
  Tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Josep, du kan få tillbaka pengarna. Denna mäklare heter Tedex är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Tedex för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.