ExpertOption yttrande

Åsikter och information om ExpertOption-mäklaren

 

¿Det är mäklaren ExpertOption (även känd som expertption.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ ExpertOption-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: EOLabs LLC.

✔️ ExpertOption är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, ExpertOption-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, ExpertOption är en oreglerad mäklare.

ExpertOptions webbplats
ExpertOptions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ExpertOption erbjuder. När det gäller ExpertOption noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Mikrokonto, Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Exklusivt konto.

🔹 Mikrokonto: minsta initiala insättning på $ 10, utbildningsmaterial, maximalt antal öppna kontrakt 10, maximalt belopp för operationen $ 10, ökning av tillgångarnas vinst 0.

🔹 Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 50, utbildningsmaterial, maximalt antal öppna kontrakt 10, maximalt belopp för operationen $ 25, ökning av tillgångarnas vinst 0.

🔹 Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 500, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys och finansiella studier, maximalt antal öppna kontrakt 15, maximalt belopp för operationen $ 250, ökning av tillgångarnas vinst 0.

🔹 Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys och finansiella studier, prioriterade uttag, maximalt antal öppna kontrakt 30, maximalt belopp för operationen $ 1.000, ökning av fördelarna med tillgångarna upp till 2%.

🔹 Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000 2.000, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys och finansiella studier, prioriterade uttag, obegränsade öppna kontrakt, maximalt belopp för operationen $ 4, ökning av nyttan av tillgångarna upp till XNUMX%.

🔹 Exklusivt konto: på inbjudan, utbildningsmaterial, daglig marknadsanalys och finansiella studier, prioriterade uttag, obegränsade öppna kontrakt, maximalt belopp för verksamheten $ 3.000, ökning av nyttan av tillgångarna upp till 6%.

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: ExpertOption-plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som ExpertOption erbjuder, olika analyser, handledning, inte mycket mer.

 

ExpertOption-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: +44 20 3868 3160

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: sv.expertoption.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

ExpertOption värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och den ligger också i ett mycket osäkert land för dessa aktiviteter, å andra sidan, när vi letade efter information och andra utvärderingar om ExpertOption fann vi ett stort antal negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ExpertOption? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 kommentarer om «ExpertOption - expertption.com»

 1. Luquitas svar

  Jag bad om att ta ut mina pengar och de slutade svara på e-post och de svarar inte på telefonerna, jag vet inte vad jag ska göra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luquitas, du kan återställa det, kontakta CHAT på vår webbplats, den här mäklaren ringde ExpertOption är en SCAMhar många investerare fördömt ExpertOption för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.