Expansionsutlåtande

Yttranden och information om Expanssion-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Expanssion (aka expanssion.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Expanssion-mäklaren är en mäklare av: Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Expansion baseras på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Expanssion är: de nämner absolut ingenting om att äga regler, Expanssion är en oreglerad mäklare.

Expanssions webbplats
Expanssions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Expanssion erbjuder. När det gäller Expanssion noterar vi att de inte riktigt ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: Expanssion-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar om de produkter som Expanssion erbjuder, verkligen inte mycket mer.

 

Expansionsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: de nämner det inte

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: expansion.com

Klargörande: Investeringsföretaget Expanssion arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Expansionsbetyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Expanssion hittade vi nästan inga recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag utan meriter.

Uppdatering juni 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till Expanssion för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Expanssion? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.