Exness yttrande

Yttranden och information om Exness-mäklaren

 

¿Är mäklaren Exness (aka exness.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Exness-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Nymstar Limited och Vlerizo (Pty) Ltd.

✔️ Exness är baserat i: Seychellerna och Sydafrika.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Exness att den regleras av FSA (Seychellerna) och av fsca (Sydafrika).

Exness webbplats
Exness webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Exness erbjuder. När det gäller Exness noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Standardkonto, Raw Spread-konto, Nollkonto och Pro-konto.

🔹 Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 0, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 0.3 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 60%, genomförande av marknadsorder.

🔹 Raw Spread-konto: minsta initiala insättning på $ 200, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 0.0 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder.

🔹 Nollkonto: minsta initiala insättning på $ 200, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 0.0 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder.

🔹 Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 200, hävstång upp till 1: 2000, spridning från 0.1 punkter, lägsta positionsvolym 0.01, marginalanropsnivå 30%, genomförande av marknadsorder och omedelbar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: MT4 och MT5-plattformen.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Exness erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, pip-kalkylator, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Exness-funktioner ✳️

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: 0800 345 5480

🔸 E-post: inte tillgänglig.

🔸 webbplats: exness.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

🚨 ⭐ Exness Rating ⭐ 🚨

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Vi förstår att det är en reglerad mäklare, men tyvärr är det en rmycket dålig kvalitet och mycket osäker reglering, till den punkt att vi inte tar hänsyn till det, dessutom när vi letar efter information och andra utvärderingar om Exness fann vi massor av negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Exness? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Granska betyg

2 kommentarer om «Exness - exness.com»

 1. cristian svar

  En fråga, är det möjligt att få tillbaka de pengar de har tagit från mig? Om så är fallet, skulle du förklara det för mig?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Cristian, den här mäklaren ringde Exness är en SCAMhar många investerare fördömt Exness för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.