Skycapital yttrande

Yttranden och information om EXW Wallet-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga EXW Wallet-mäklaren (aka exw-wallet.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

EXW Wallet-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: VIVAEXCHANGE OÜ.

EXW Wallet är baserat i: Estland.

Om vi ​​pratar om reglering, EXW Wallet-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, EXW Wallet är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
EXW Wallet-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som EXW Wallet erbjuder. När det gäller EXW Wallet noterar vi att den inte erbjuder information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: EXW.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som EXW Wallet erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

EXW plånbok funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: exw-wallet.com

Klargörande: Investeringsföretaget EXW Wallet arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

EXW Wallet värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om EXW Wallet hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporteras till EXM Wallet för bedräglig verksamhet.

Uppdatering från oktober 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till EXW Wallet för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av EXW Wallet? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.