Skycapital yttrande

Yttranden och information om Exm Solution-mäklaren

¿Det är den verkligt pålitliga Exm Solution-mäklaren (aka exmsolution.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Exm Solution-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: EXM Solution Ltd.

Exm Solution är baserad i: förment Storbritannien.

Om vi ​​pratar om reglering, Exm Solution är: de nämner absolut ingenting om att vara reglerade, Exm Solution är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Exm Solution webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Exm Solution erbjuder. När det gäller Exm Solution noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, support 24 timmar 7 dagar i veckan, professionell hjälp, handelsverktyg, social handel, daglig marknadsanalys, videobibliotek, 1: 200 hävstång.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 10.000 24 $, support 7 timmar 1 dagar i veckan, daglig marknadsanalys, handelsverktyg, social handel, 200: XNUMX hävstång, alla instrument, dedikerad kontoansvarig, videobibliotek, riskhantering.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, support dygnet runt, videobibliotek, handelsverktyg, social handel, 24: 7 hävstång, alla instrument, dedikerad kontohanterare, riskhantering, avancerade strategier, anpassat läge .

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: EXM Solution Ltd-plattformen

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Exm Solution erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, lite levande grafik, verkligen inte mycket mer.

 

Exm-lösningsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 44-2080891237

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: exmsolution.com

Klargörande: Investeringsföretaget Exm Solution arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Exm Lösning Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (de nämner att de är baserade i Storbritannien, men de är inte reglerade där, vi tror att dess läge är falskt), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Exm Solution fann vi ett stort antal recensioner negativ. 

Uppdatering från juli 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till EXM Solution för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Exm Solution? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.