elitefxltd.club åsikt

Åsikter och information om mäklaren elitefxltd.club

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren elitefxltd.club? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Elitefxltd.club-mäklaren är en mäklare av: Forex och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Elite FX Ltd.

elitefxltd.club är baserad på: de hävdar att de är belägna i Storbritannien, men detta är helt falskt, eftersom det inte har någon form av regler i den jurisdiktionen.

Om vi ​​pratar om reglering, elitefxltd.club-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, elitefxltd.club är en oreglerad mäklare.

Elitefxltd.club webbplats
Elitefxltd.club webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som elitefxltd.club erbjuder. I fallet med elitefxltd.club noterar vi att det har 5 olika planer eller kontotyper: Grundplan, Premiumplan, Executive Plan, Rep. Plan och Regional Plan.

Grundläggande plan: minsta initiala insättning på $100, avkastning på 10% på 24 timmar.

Premiumplan: minsta initiala insättning på $500, avkastning på 15% på 24 timmar.

Verkställande plan: minsta initiala insättning på $5.000, 3% avkastning dagligen i 14 dagar.

Rep Plan: minsta initiala insättning på $ 10.000,  40% avkastning på 24 timmar.

Regional plan: minsta initiala insättning på $ 10.000, 40% avkastning på 24 timmar.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som elitefxltd.club erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Elitefxltd.club-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: elitefxltd.club

Klargörande: Investeringsföretaget elitefxltd.club arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Betyg för elitefxltd.club

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare som använder falska uppgifter för att verka legitima, vi vet inte helt var den verkligen har sin bas; Det erbjuder avkastningstakter som är omöjliga att förvärva på så kort tid, detta är endast avsett att locka entusiastiska människor och utan kunskap; När vi letade efter information och andra betyg på elitefxltd.club hittade vi många negativa recensioner och kommentarer.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt elitefxltd.club på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av elitefxltd.club? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.