Valutans yttrande

Yttranden och information om Elcurrency-mäklaren

 

¿Är Elcurrency-mäklaren (aka elcurrency.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Elcurrency-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Hello Technology LTD.

✔️ Elcurrency är baserad på: Marshallöarna.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Elcurrency-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, Elcurrency är en oreglerad mäklare.

Elcurrency-webbplats
Elcurrency-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta ta reda på om Elcurrency erbjuder allmänheten annorlunda typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I det här fallet finner vi att det erbjuder 4 olika kontotyper:

🔹 Silverkonto- Minsta 500 $ insättningsdeposition, 24/7 kundsupport, en-mot-en-utbildning, utbildningscenter.

🔹 Guldkonto- Minsta 2.000 24 $ insättning, 7/XNUMX kundsupport, en-mot-en utbildning, utbildningscenter, handelssignaler, personlig kontoansvarig.

🔹 Diamantkonto- Minsta 10.000 24 $ första insättning, 7/XNUMX kundsupport, en-mot-en utbildning, omfattande utbildningscenter, obegränsad handel signaler, personlig kontoansvarig.

🔹 VIP-konto- Minsta 50.000 24 $ första insättning, 7/XNUMX kundsupport, en-mot-en utbildning, omfattande utbildningscenter, obegränsad handel signaler, personlig kontoansvarig.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: Valutaplattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Elcurrency erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, verkligen inte mycket annat.

 

✳️ Valutafunktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +43720775153

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: elcurrency.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ Valutavärdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Är en mäklare inte reglerad och det är också beläget i ett land väldigt osäker för dessa aktiviteter (Marshallöarna), å andra sidan, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Elcurrency hittade vi en massor av negativa recensioner.

Uppdatering i maj 2021: FMA, österrikisk finansregulator, har rapporteras till Elcurrency för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Elcurrency? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

4 kommentarer om «Elcurrency - elcurrency.com»

 1. José Luis

  Valutan .ÄR ett bedrägeri och en bluff; Jag investerade 43500 141132,92 € och efter sex månader ringde de mig och berättade att investeringen var avslutad och att jag totalt med mitt kapital hade producerat 7,5 9049,63 $~ och att det fanns i blockkedjan och jag var tvungen att betala ytterligare en provision från XNUMX % av blockkedjan, vilket skulle vara €XNUMX XNUMX när det växlas i euro. Till slut betalade jag inte denna andra provision och jag blev utan mina pengar. DESSA rabblar är skamlösa och drönare.
  Jag heter Jose Luis

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej JOSE LUIS, prata med chatten eller försök fylla i formuläret för att se om de kan ge dig en lösning för att återhämta dig. Den här mäklaren ringde Elvaluta är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Elcurrency för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. tomi

  Det är en bluff, de tillåter inte att jag tar ut pengarna, de har lämnat dem åt dem, hur gör jag anspråk på det?

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Tomi, naturligtvis kan du återställa det, kontakta CHAT på vår webbplats, den här mäklaren ringde Elvaluta är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Elcurrency för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.