Yttrandet från Capital Center

⭐ Yttranden och information om mäklaren El Centro Capital ⭐

¿Är mäklaren El Centro Capital (även känd som elcentrocapital.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Capital Center pålitligt? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är El Centro Capital? Capital Center är ett mäklare av: Kurser och ekonomisk utbildning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Online Media Corp Ltd.

✔️ Var är det baserat? Capital Center är baserat i: Storbritannien.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren El Centro Capital inget om att vara reglerad, El Centro Capital är en oreglerad mäklare.

El Centro Capital webbplats
El Centro Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som El Centro Capital erbjuder. När det gäller El Centro Capital noterar vi att det har tre olika paket: Silverpaket, guldpaket och platinapaket.

🔹 Silverpaket: $ 300, e-böcker, utbildningsmaterial.

🔹 Guldpaket: $ 500, e-böcker, marknadsuppdateringar, utbildningsmaterial, videolektioner, dagliga signaler, avancerad kartprogramvara.

🔹 Platinapaket: $ 1.000 XNUMX, e-böcker, marknadsuppdateringar, utbildningsmaterial, videolektioner, dagliga skyltar, ekonomisk dagbok, avancerad kartprogramvara.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som El Centro Capital erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

✳️ Egenskaper för El Centro Capital ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 44 (844) 986 4889

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: elcentrocapital.com

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

🔸Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

 

Värdering av El Centro Capital ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Vi tror att det inte är bekvämt att betala mycket pengar utan att ens veta materialets kvalitet, å andra sidan är det mycket vanligt att onlinekurser är partner eller kanske samma personer som driver bluffmäklare; Dessutom visas ingenting i adressen som visas i sidfoten, vilket får oss att tvivla på dess verkliga läge och legitimitet.

☑️ Är Capital Center säkert? Hur pålitlig är El Centro Capital? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av El Centro Capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.