Eafi-ledningens yttrande

Yttranden och information om Eafi-Gestion-mäklaren

¿Är mäklaren Eafi-Gestion (även känd som eafi-gestion.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Eafi-Gestion pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Eafi-Gestion? Eafi-Gestion är en företag av: Finansiell rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: inga uppgifter om detta.

✔️ Var är det baserat? Eafi-Gestion bygger på: inga uppgifter om detta.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Eafi-Gestion nämner ingenting om att vara reglerad eller om deras reglering.

Eafi-Gestions webbplats
Eafi-Gestions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton att Eafi-Gestion erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: nämner den inte.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Eafi-Gestion erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Eafi-Gestion-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: efi-gestion.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Bedömning av Eafi-Gestion ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Eafi-Management vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

❗ Uppdatering Maj 2021: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterat Eafi-Gestion på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

☑️ Är Eafi-Gestion säker? Hur pålitlig är Eafi-Gestion? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Eafi-Gestion.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Eafi-Management? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

2 kommentarer om «Eafi-Gestion - eafi-gestion.com»

 1. Flavio svar

  De är bedragare, jag kan inte tro att de fortfarande fungerar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Flavio, den här mäklaren ringde Eafi-Gestion är en SCAMhar många investerare fördömt Eafi-Gestion för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.