Dukascopy yttrande

Yttranden och information om Dukascopy-valutamäklare

 

¿Det är den riktigt pålitliga Dukascopy-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet kommer vi att prata om den här mäklaren, dess egenskaper samt allmän information om företaget.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg.

Dukascopy-mäklaren (en del av Dukascopy Trading Technologies Corp.) är en mäklare som specialiserar sig på forex och har sitt huvudkontor i Genève, Schweiz även om det också har kontor i städer som Hongkong, Moskva, Tokyo, Kiev och Kuala Lumpur. Mäklaren regleras av FINMA, Schweiziska tillsynsmyndigheten.

Dukascopy webbplats
Dukascopy webbplats

 

kräva pengar med minåterbetalning

Till att börja med granskningen av mäklaren kommer vi att börja med att analysera de typer av konton som den erbjuder oss. Kontots typ och egenskaper beror direkt på kontots storlek (talar om pengar) och det belopp som drivs per månad. Lägsta belopp för att öppna ett konto är $ 100.

 

Dukascopy-mäklares funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

Telefonnummer: Man måste lägga ner sin telefon och begära samtal

e-post: har livechatt på deras hemsida

webbplats: www.ifcmarkets.es

Klargörande: Observera att Dukascopy fungerar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land.

* Bonusar eller kampanjer: För nu ingen

Dukascopy värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, är vår åsikt att det är en pålitlig mäklare. Även om vi har läst några negativa kommentarer, är vår åsikt om denna mäklare positiv.

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Dukascopy? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg