DELTAFXMARKETS yttrande

Åsikter och information om mäklaren DELTAFXMARKETS

 

¿Det är mäklaren DELTAFXMARKETS (även känd som deltafxmarkets.com/es-ES) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

DELTAFXMARKETS-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Brown Fox Limited och Pexil Financial OU

DELTAFXMARKETS bygger på: de nämner att de är baserade i Estland och Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, DELTAFXMARKETS är: det är en oreglerad mäklare.

DELTAFXMARKETS webbplats
DELTAFXMARKETS webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som DELTAFXMARKETS erbjuder. När det gäller DELTAFXMARKETS noterar vi att DELTAFXMARKETS erbjuder 5 olika kontotyper: Mini-kontot, Basic-kontot, det mellanliggande kontot, VIP-kontot och det professionella kontot.

Minikonto- Minsta 500 dollar inledande insättning, 3-5 dagars uttag, upp till 1: 400 hävstång.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 3-5 dagars uttag, upp till 1: 400 hävstång, daglig analys.

Förmedlingskonto- Minsta 2.500 3 $ insättning, gratis banköverföringar, 5-1 dagars uttag, upp till 400: XNUMX hävstång, daglig analys, expertrådgivare.

VIP-konto- Minsta 10.000 3 $ första insättning, gratis banköverföringar, 5-XNUMX dagars uttag, telefonhandel, hävstång på begäran, daglig analys, expertrådgivare, gratis VPN.

Professionellt konto- Minsta 25.000 2 $ första insättning, gratis banköverföringar, XNUMX-dagars uttag, telefonhandel, leverage on demand, daglig analys, expertrådgivare, gratis VPN, direktör för personliga relationer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: Vi tror att MT5-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som DELTAFXMARKETS erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i handelsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

DELTAFXMARKETS Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +49 800 000 7911

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.deltafxmarkets.com/es-ES

Klargörande: Investeringsföretaget DELTAFXMARKETS arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

DELTAFXMARKETS värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Marshallöarna, Estland), CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har redan varnat för DELTAFXMARKETS, DELTAFXMARKETS nämner att de är relaterade till Brown Fox Limited som är relaterat till mäklare med ett mycket dåligt rykte.

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av DELTAFXMARKETS? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.