Delta Value yttrande

Åsikter och information om Delta Value-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Delta Value-mäklaren (även känd som delta-value.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Delta Value-mäklaren är en mäklare av: Kurser och ekonomisk utbildning.

Mäklaren nämner vara en del av: BeeSupreme OÜ.

Delta Value är baserat i: Tydligen Estland.

Om vi ​​pratar om reglering, Delta Value-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Delta Value är en oreglerad mäklare.

Webbplats för Delta Value
Webbplats för Delta Value

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Delta Value erbjuder. När det gäller Delta Value noterar vi att det består av 3 olika typer av kurser:

Elitkurs: kostar € 1.500, klasser inspelade på video, tillgång till Virtual Classroom, 2 veckor gratis plattform.

Elite Plus-konto: kostnad 1.800 6 euro, individuell mentorskap, Elite Plus Institutional Patterns Course, tillgång till Virtual Classroom, 2 gratis veckor med Atas-plattformen, privatchatt för student-lärare, 2 månaders driftövervakning, handelsplan och psykologiska riktlinjer, tillgång till handelsrum gratis (XNUMX månader).

Elite-kapitaliseringskonto: kostnad € 3.300 6, individuell mentorskap, Elite Top Institutional Patterns-kurs, tillgång till virtuellt klassrum, privat-chatt med student-lärare, XNUMX månaders kurslängd, handelsrum, studentkapitalisering i fond, kontinuerlig övervakning efter kapitalisering

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: ATAS-plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Delta Value erbjuder, en förklaring till grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

Delta Value-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: delta-value.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Delta Value värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det skapar inget förtroende eftersom det inte gör det klart för vilket företag det tillhör eller varifrån det verkar, å andra sidan, dessa investeringskurser som finns i överflöd på internet tenderar att fungera tillsammans med bluffmäklare med dåligt rykte.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Delta-värde? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Delta Value - delta-value.com»

 1. Carlos Torres

  Denna akademi är inte pålitlig alls, när de gör gratisevenemang gör de inget klart

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Carlos, vissa kunder har redan berättat för oss att de tycker att det är en SCAM, att de inte ger en bra service och att det är svårt att förstå vad de vill ha och vad de förklarar. Om du kan förklara några fler saker för oss kommer det att vara mycket användbart för våra användare så att de kan varnas.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.