Skycapital yttrande

Åsikter och information om DaxCapitals-mäklaren

 

¿Det är DaxCapitals-mäklaren (aka daxcapitals.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

DaxCapitals-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: One Thousand One Ltd..

DaxCapitals bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, DaxCapitals webbplats är helt tyst om att vara reglerad, DaxCapitals är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
DaxCapitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som DaxCapitals erbjuder. När det gäller DaxCapitals noterar vi att den inte erbjuder information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som DaxCapitals erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

DaxCapitals-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +4313469999042

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: daxcapitals.com

Klargörande: DaxCapitals investeringsbolag arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

DaxCapitals värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad eller till vilket företag den tillhör (väldigt lite transparent företag), när vi letade efter information och andra utvärderingar om DaxCapitals hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporteras till DaxCapitals för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av DaxCapitals? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.