DACHFIN-åsikt

Åsikter och information om DACHFIN-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga DACHFIN-mäklaren (aka dachfin.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

DACHFIN-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Elit Property Vision Ltd.

DACHFIN är baserat i: Bulgarien.

Om vi ​​pratar om reglering, DACHFIN-webbplatsen nämner absolut ingenting om att vara ett reglerat företag, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

DACHFIN webbplats
DACHFIN webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som DACHFIN erbjuder. När det gäller DACHFIN noterar vi att det erbjuder tre typer av konton. Mikrokonto, silverkonto och guldkonto.

Micro-konto: Minsta initiala insättning $ 250, spridning: från 3 punkter, hävstångseffekt upp till 1: 500, marknadsutförande, minsta handelsstorlek: 0.01 parti, steg för handelsstorlek: 0.01, maximal öppen order samtidigt: 150, telefonhandel, valuta Konto: USD, EUR, provision: nej.

Silverkonto: Minsta initiala insättning $ 1.000, spridning: från 1 pip, hävstång upp till 1: 500, marknadsutförande, minsta handelsstorlek: 0.01 parti, handelsstorlekssteg: 0.01, maximalt samtidigt öppna order: 300, telefonhandel, valuta Konto: USD, EUR, provision: nej.

Guldkonto: Minsta initiala insättning $ 5.000, spridning: från 0 punkter, hävstång upp till 1: 300, genomförande av marknaden, minsta handelsstorlek: 0.01 parti, steg för handelsstorlek: 0.01, maximalt antal öppna order: 500, telefonhandel, valuta konto: USD, EUR, personlig mäklare, kommissionen: Nej.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Webtrader.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som DACHFIN erbjuder, inte mer än detta, mycket lite information i allmänhet.

 

DACHFIN-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +41715087095

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: dachfin.com

Klargörande: DACHFIN-investeringsbolaget arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

DACHFIN-värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Bulgarien), när vi letade efter information och andra recensioner om DACHFIN hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av DACHFIN? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.