Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Ctinfo

 

¿Det är den riktigt pålitliga Ctinfo-mäklaren (aka ctinfo.cc)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Ctinfo, är en mäklare av: Ekonomisk rådgivning / andra tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: Entertiv SLU.

Ctinfo är baserat i: Spanien (troligen falskt).

Om vi ​​pratar om reglering, Ctinfos webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Ctinfo är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Ctinfos webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Ctinfo erbjuder. När det gäller Ctinfo noterar vi att det inte erbjuder information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Ctinfos egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Ctinfo erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Ctinfo-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (RU) +44 808 (EU) +1 833 558 0704

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: ctinfo.cc

Klargörande: Investeringsföretaget Ctinfo arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Ctinfo Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, även om den hävdar att den är belägen i Spanien, är den inte reglerad i detta land som den borde vara, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Ctinfo fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ctinfo? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.