Skycapital yttrande

Åsikter och information om Crypto Zilla-mäklaren

 

¿Är Crypto Zilla (aka cryptozilla.world) mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Crypto Zilla-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Crypto Zilla bygger på: okänd plats (icke-transparent företag)

Om vi ​​pratar om reglering, Crypto Zilla är: De nämner absolut ingenting om att vara reglerade, Crypto Zilla är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Crypto Zilla webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Crypto Zilla erbjuder. När det gäller Crypto Zilla noterar vi att de har 7 olika planer eller kontotyper.

Konto 1- Minsta initiala insättning på 10 $, support 24/7, 1,5% daglig avkastning, 90% 135-dagars totalavkastning, automatiskt uttag av pengar.

Konto 2- Minsta initiala insättning på $ 20, 24/7 support, 4% daglig avkastning, 33-dagars totalavkastning på 132%, automatiskt uttag av medel.

Konto 3- Minsta initiala insättning på $ 50, 24/7 support, 4.9% daglig avkastning, 30% 147-dagars totalavkastning, automatiskt uttag av pengar.

Konto 4- Minsta initiala insättning på $ 200, 24/7 support, 5.8% daglig avkastning, 27% 156.6-dagars totalavkastning, automatiskt uttag av pengar.

Konto 5- Minsta initiala insättning på $ 500, 24/7 support, 6.7% daglig avkastning, 24% 160.8-dagars totalavkastning, automatiskt uttag av pengar.

Konto 6- Minsta initiala insättning på $ 1000, 24/7 support, 7.8% daglig avkastning, 21% 163.8-dagars totalavkastning, automatiskt uttag av pengar.

Konto 7- Minsta initiala insättning på $ 5000, 24/7 support, 9.3% daglig avkastning, 18% 167.4-dagars totalavkastning, automatiskt uttag av pengar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: de nämner det inte, vi tror att crytozilla.worlds egen plattform

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Crypto Zilla erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, finansiella evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Crypto Zilla-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: cryptozilla.world/index

Klargörande: Investeringsföretaget Crypto Zilla arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Crypto Zilla värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra recensioner om Crypto Zilla hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till Crypto Zilla för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Crypto Zilla? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.