CryptoFX expertutlåtande

Åsikter och information om CryptoFX Expert-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga CryptoFX Expert (aka cryptofxexpert.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att CryptoFX Expert-webbplatsen inte är på spanska, trots detta har vi fått meddelanden från spansktalande kunder.

CryptoFX Expert-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: CryptoFX Expert.com Ltd.

CryptoFX Expert bygger på: de nämner att de är baserade i USA, England, Saint Vincent och Grenadinerna och Seychellerna, men om det verkligen är baserat i USA och England borde det ha reglerna från båda länderna, och det har inte dessa regler, som vilket får oss att tro att det verkligen inte har någon grund där.

Om vi ​​pratar om reglering, CryptoFX Expert är: det nämner att vara en reglerad mäklare, men ger inte regleringsnummer för att kunna kontrollera regleringen, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Webbplats för CryptoFX Expert
Webbplats för CryptoFX Expert

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CryptoFX Expert erbjuder. När det gäller CryptoFX Expert noterar vi att de erbjuder 3 olika kontotyper: Silverkontot, Guldkontot och Diamond-kontot.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, 10% bonus, juniormäklare, 24/7 support.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 1.500, bonus på 15%, 5 operationer utan risk, professionell mäklare, grundläggande utbildning, expertsignaler, support 24 timmar 7 dagar i veckan.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, bonus på 20%, 10 operationer utan risk, verkställande mäklare + analytiker, fullständig utbildning, premiumsignaler, support 24 timmar 7 dagar i veckan.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: Vi tror att CryptoFX Experts egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några informativa sektioner, en del levande grafik, inte riktigt mycket annat.

 

CryptoFX-expertfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (518) 3232089

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: cryptofxexpert.com

Klargörande: Investeringsföretaget CryptoFX Expert arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

CryptoFX Expert värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CryptoFX expert? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.