CRYPTO ZONE 24 recension

Åsikter och information om CRYPTO ZONE 24-mäklaren

 

¿Det är mäklaren CRYPTO ZONE 24 (aka cryptozone24.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att webbplatsen CRYPTO ZONE 24 inte är på spanska, trots detta har vi fått meddelanden från spansktalande kunder.

CRYPTO ZONE 24-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: FAH Investment LTD

CRYPTO ZONE 24 bygger på: de nämner att de är baserade i Storbritannien, och de nämner att de är reglerade i Storbritannien, men när vi verifierar förordningen märkte vi att det tillhör ett annat företag. Vi föreslår extrem försiktighet.

Om vi ​​pratar om reglering, CRYPTO ZONE 24 är: de nämner att vara ett reglerat företag, men när vi kontrollerade förordningen märkte vi att det tillhör ett annat företag, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare som försöker utge sig av en reglerad.

CRYPTO ZONE 24 webbplats
CRYPTO ZONE 24 webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Crypto Zone 24 erbjuder. När det gäller CRYPTO ZONE 24 märker vi att de erbjuder fyra olika typer av konton eller planer: mikrokontot, standardkontot, premiumkontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initial insättning på 500 dollar, dagliga marknadsöversikter, personlig tränare.

Standardkonto- Minsta 3.000 XNUMX $ första insättning, dagliga marknadsöversikter, personlig tränare, dagliga remisser.

Premiumkonto- Minsta 5.000 XNUMX $ insättning, dagliga marknadsöversikter, personlig tränare, dagliga rekommendationer, exklusiva uppdateringar.

VIP-konto- Minsta 50.000 24 $ första insättning, dagliga marknadsöversikter, personlig tränare, dagliga rekommendationer, exklusiva uppdateringar, XNUMX-timmars support, VIP-support.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som CRYPTO ZONE 24 erbjuder, en del live-grafik, ordlista, ekonomisk kalender.

 

CRYPTO ZONE 24 Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442080893587

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: web.cryptozone24.com

Klargörande: Investeringsföretaget CRYPTO ZONE 24 arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

CRYPTO ZONE 24 Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, CONSOB den italienska finansiella tillsynsmyndigheten har redan varnat för CRYPTO ZONE 24.

Uppdatering i maj 2020: FCA, den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot Crypto Zone 24

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av KRYPTOZON 24? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.