ÄR Crypto Center PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Crypto Center ¿Är mäklaren Crypto Center (även känd som crypto-center.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tror att Crypto Center är ett OSÄKERt företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetMarkets LTD
🌍 AdressSaint Vincent och Grenadinerna
📄 registreringSaint Vincent och Grenadinerna
🛡️ RegelsmärtaHar inte
☎️ Telefon447360518763
📧 E-mail address[e-postskyddad]
🌐 Hemsidacrypto-center.com
💬 ChatJa
FöretagstypKryptovalutor och CFD: er

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

447360518763


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys om vilka typer av konton som Crypto Center erbjuder; De är uppdelade i 5 konton: Brons, Silver, Guld, Diamant och VIP. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
Greve av Mini2 BTC
Silverkonto10 BTC
Guldkonto20 BTC
Greve av Diamante45 BTC
Konto Vip45 BTC

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Crypto Center webbplats
Crypto Center webbplats

När vi analyserar webbplatsen för Crypto Center kan vi se att de erbjuder utbildningsresurser, information om olika typer av konton, förklaring av produkterna där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

1) Om det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering

2) En annan ogynnsam punkt är platsen: det är på en mycket osäker plats, var mycket försiktig!


⭐ Crypto Center Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är beläget på en osäker plats

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

Crypto Center yttrande

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Crypto Center är inte pålitligt och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Crypto Center. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Crypto Center? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering september - 2022: vi har fått många negativa meddelanden om Crypto Center

2) Uppdatering september 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital

3) Uppdatering november 2022: är kopplad till Handelsmästare y Trading-klubbVi föreslår försiktighet.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Crypto Center:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Kryptocenter:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Crypto Center?

Crypto Center är ett företag Kryptovalutor och CFD: er

Är Crypto Center en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Crypto Center pålitligt?

Crypto Center är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Crypto Center?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto med Crypto Center?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Crypto Center är reglerat?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (393 röster)

63 kommentarer om «ÄR Crypto Center PÅlitligt? Åsikter»

 1. alexandra

  Tyvärr och jag föll också med handel. kryptocenter Jag började med $250, sedan satte jag in $600 och de sista $250 mer, vilket var det enda jag hade eftersom det var för någon genetisk analys för min son, och tänkte att det skulle generera vinster eftersom jag behöver mer pengar för min sons hälsa. ensamstående mamma och först trodde jag på dem eftersom de började generera vinster på plattformen och över en natt med ytterligare två transaktioner från den förmodade rådgivaren gick mina pengar förlorade, nu på plattformen har jag bara 500 dollar men jag vet inte hur för att få dem och de jag skriver och ingen svarar mig de bara lämnar mig på sedd, någon som kan hjälpa mig med mitt ärende tack för min sons hälsa är i fara

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Alexandra, tack för att du lämnade denna information, vi hoppas att du snart har din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor finns. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, många investerare har fördömt Crypto-Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. patrick john

  Crypto Center fick mig att sätta in 100.000 2 usd för att köpa kryptovaluta från PayPal som skulle ut på marknaden och det har gått XNUMX månader och det har fortfarande inte kommit ut.

  Detta företag för att rapportera det stängde mitt konto och stal de 100.000 529.000 usd plus XNUMX XNUMX usd i kapital som fanns på kontot.

  De är DELINQUET BEDRAGARE, främst risk- och finansområdeschefer som säger att de heter Hugo Bertran och Andres Jimenez, de kommer säkert att vara falska namn.

  De har fått mig att betala dem tusentals dollar i gigantiska oreglerade provisioner för att försöka ta ut mina pengar, och efter att ha betalat respekterar de inte deras ord, de tillåter inte att pengar överförs. Jag har försökt dra tillbaka det 5 gånger och varje gång ljuger de och fuskar på olika sätt.

  Om du vill ha mer information ring mig eller skriv till detta forum

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Patricio, DEN HÄR MÄKLAREN ÄR ETT BEDRÄGERI, ETT BEDRÄGERI! Tack för att du lämnar denna information, vi hoppas att du snart får din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor finns. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. jacky

  God eftermiddag kryptocenter om det är en bluff, gå inte in på att investera med de människor som min man blev lurad. Till slut bad de om 2000 dollar för att få tillbaka pengarna som de ska ringa från Spanien, min man hette Amélia men till slut var det en Andrea de är äckliga råttor

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Yacky, DEN HÄR MÄKLAREN ÄR ETT BEDRÄGERI, ETT BEDRÄGERI! Tack för att du lämnar denna information, vi hoppas att du snart får din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor finns. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 4. ricardo

  Tyvärr är jag ledsen att jag går med i kommentarerna, det är en bluff, och de skäms inte i att slita isär dig, jag hoppas att den här kommentaren hjälper, deras agenter är väldigt karismatiska och de får dig att drömma om att du ska bli miljonär. Jag trodde honom. Lyckligtvis förlorade jag bara 250 dollar, hela hans argument verkade misstänkt för mig, men när jag ville ta ut mina pengar var det redan för sent, de blockerade mitt konto och ingen svarar i telefon längre, jag fick bara veta att jag föll platt med detta sopor. Förhoppningsvis kan de få tillbaka sina pengar. Och om det finns en annan sida där detta pseudoföretag kan hittas, dela. Tack

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Ricardo, DENNA MÄKARE ÄR ETT BEDRÄGERI, ETT BEDRÄGERI! Tack för att du lämnar denna information, vi hoppas att du snart får din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor finns. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 5. Salvador

  God eftermiddag, jag letade efter företag att investera i och eftersom jag valde ett bra gick jag till Trader.Crypto-Center, initialt satte jag in 206 Euro för att öppna kontot tillsammans med all dokumentation som de efterfrågade och jag var i kontakt via telefon och e-post, jag har alla kvitton på överföringarna som jag gjorde och allt var tydligen i sin ordning, jag såg hur jag genererade mina intäkter i bitcoin, vid ett tillfälle ringde de mig för att investera att det var en bra möjlighet, jag hade alltid mina tvivel och bestämde mig för att göra ett superlitet uttag av 50 dlls som överfördes till mig av Bitso direkt till mitt betalkort och utan problem satte de in motsvarande i MXN på mitt konto, efter det satte jag in 1000 dlls från min kredit kort och genom att investera genererade jag en "vinst på 12000 dlls" och vid tidpunkten för uttaget sa de till mig att jag var tvungen att betala 10% av uttaget, jag bestämde mig för att ta ut 5000 dlls som jag skickade en lika stor insättning från mitt kreditkort på 500 dlls, och för tillfället eller för att dra tillbaka de 5000 5000 dlls som personen som gav mig råd ställde mig frågan hur jag ville ta ut mina pengar om genom bitso eller genom att sälja bitcoin, jag sa till honom att han var experten och att han gav mig det snabbaste alternativet att göra uttag , valde att sälja bitcoin, jag gick till BC och konverterade bitcoin till de 1000 dlls som jag tänkte ta ut, han vägledde mig (det är värt att nämna att samtalen inte hörs särskilt väl och de talar ungefär 2000 ord per minut), jag Han sa in BC, tryck på sälj, vänta på att han säger åt dig att trycka på sälj, jag tryckte på säljtangenten och han sa omedelbart till mig (ordagliga ord), "Vad har du just gjort Salvador, du har precis lagt hela ditt konto i riskzonen”, måste du sätta in 3000 dlls för att rädda henne, du vet att jag gick i chock, men jag bestämde mig för att inte sätta in ytterligare en enda dollar, totalt satte jag in 16000 amerikanska dlls från ett förmodat konto som redan hade nytta av 1200 dlls som jag aldrig såg, de ringde mig varje dag för den lyckliga insättningen tills låg Jag satte det på 28.09.2022 dlls., men jag gjorde ingen mer insättning, jag hävdade att min rådgivare sa åt mig att sälja och han sa till mig att han hade sagt till mig att vänta på hans indikation, faktum är att enligt dem lade jag mitt konto i riskzonen. Idag, 30-30-500, har jag varit i kontakt med min handlare och han svär för mig att DE INTE ÄR EN BLUFFÄR, att han också förlorade, och bara 900 dlls återstod på kontot, som jag berättade för honom, av dessa 50 dlls. , vi kommer att investera oavsett hur länge, tills jag återställer min investering och om du verkligen inte är en bluff får vi se, men låt det vara väldigt tydligt för dig att JAG INTE LÄNGE KOMMER ATT INVESTERA EN ENKEL DOLLAR även om de berätta för mig att det finns en bra möjlighet, just idag sa han till mig att om jag inte kunde sätta in cirka XNUMX dlls så att vi kunde påskynda möjligheten att tjäna mer och kunna återfå min investering, så rådde han mig faktiskt att vi skulle göra uttag av XNUMX dlls åt gången varje dag för att inte betala "skatter" (eftersom jag drog tillbaka mina XNUMX dlls), min fråga är

  Varför, om de var bedrägerier, skulle de fortfarande arbeta med mig när de vet att jag inte längre ger dem något att sätta in?

  Det är värt att nämna att när jag drog tillbaka de första 50 dll-filerna laddade jag ner en app som heter Anydesk som ger dem tillgång till att se allt eftersom de guidar dig i denna process för insättningen, jag vet att detta företag har all min data, men Fram till idag har jag inte haft några konstiga debiteringar på mina konton) Jag har all dokumentation som jag skickade och de skickade mig den berömda DOD som är intyget på insättningarna som jag gjort, allt är tydligen i sin ordning. Jag är i Chihuahua Mexiko och idag är jag fortfarande i kontakt med Trade.Crypto-center som "investerar/spelar" med de 30 dlls som dessa hjärtlösa människor lämnade mig, nu sa mychargeback till mig att de inte kan hjälpa mig eftersom de bara hantera konton som ska återvinnas av de 5000 dlls., men de rekommenderade mig att göra en ÅTERBETALNING i bankerna där jag fick mitt kapital från kreditkorten, som var två banker, Banamex och BBVA Bancomer, här skulle jag vilja veta om någon redan har gjort den här proceduren för att hjälpa mig och se om jag kan få tillbaka mina 3000 dlls, eller vad som helst.

  Som du kan se? kan vi få tillbaka en del av detta som gått förlorat i dessa banker, trots att jag gjorde överföringarna med min kunskap och mitt samtycke?

  Till slut drabbades jag av en bluff, men jag läste alla dessa kommentarer och ingen av dem hade nämnt detta handelsföretag. Kryptocenter. Jag ser fram emot att läsa dina kommentarer. Tack och lov förlorade jag bara 60000 XNUMX MXN, som jag hoppas kunna återhämta mig snart från denna skuld som jag redan betalar till bankerna.

  Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Salvador, DEN HÄR MÄKLAREN ÄR ETT BEDRAG, ETT BEDRÄGERI! Tack för att du lämnar denna information, vi hoppas att du snart får din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor finns. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 6. Antonio

  RÅTTOR AV M...!!! De stal mer än 250 XNUMX dollar från mig, och på grund av dem förlorade jag min familj, mitt jobb, mina vänner, jag är pank. Min situation är väldigt olycklig, jag hoppas att jag en dag kan återhämta mig.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Antonio, tack för att du lämnade denna information, vi hoppas att du snart får din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor är. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 7. patricier

  problemet är att för att få tillbaka pengarna ber de mig om 3.000 XNUMX usd och jag har inte längre pengar, jag är villig att betala mot framgång i återhämtningen, även om det kommer ut lite mer

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Patrick, om du betalar för att lösa in dina pengar kommer du att förlora ännu mer eftersom de inte kommer att returnera huvuddelen eller det du skickar nu. Tack för att du lämnar denna information, vi hoppas att du snart får din adress, vi ber en anställd om hjälp att berätta var dessa råttor finns. Den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.