Cryptexo åsikt

Yttranden och information om Cryptexo-mäklaren ⭐

¿Är Cryptexo-mäklaren (aka cryptexoinvestment.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? Är Cryptexo pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Cryptexo? Cryptexo är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Cryptexo.

✔️ Var är det baserat? Cryptexo är baserat i: Schweiz men vi tror att detta är falskt eftersom det inte har någon reglering i det landet.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Cryptexo-mäklaren nämner inte att det är reglerat.

Cryptexos webbplats
Cryptexos webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Cryptexo erbjuder. När det gäller Cryptexo noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Minikonto, Standardkonto och Premiumkonto.

🔹 Startkonto: minsta insättning på $ 150, 2,3% dagligen i 5 dagar.

🔹 Silverkonto: minsta insättning på $ 1000, 2,6% dagligen i 9 dagar.

🔹 Guldkonto: minsta insättning på $ 5000, 3% dagligen i 14 dagar.

🔹 Platinakonto: minsta insättning på $ 20000, 4% dagligen i 30 dagar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Cryptexo erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

✳️ Cryptexo-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: cryptoxoinvestment.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Cryptexo-värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om kryptox vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering av mars 2021: FINMA, schweizisk finansregulator, har rapporterat Cryptexo på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FINMA-webbplatsen.

☑️ Är Cryptexo säkert? Hur pålitlig är Cryptexo? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Cryptexo.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av kryptox? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Cryptexo - cryptexoinvestment.com»

 1. Lurad svar

  FINMA har redan inkluderat det på sin förtroende lista. Låt dig inte luras av dessa bedragare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Cryptexo är en SCAMFINMA (Swiss Financial Regulator) har fördömt Cryptexo för bedrägliga aktiviteter (se FINMA-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.