Hur man lever från Trading opinion

Åsikter och information om mäklaren Hur man lever från handel

 

¿Det är mäklaren How to Live from Trading (även känd som LiveTrading.es) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren How to Live from Trading, är en mäklare av: CFD: er, kryptovalutor och Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

Hur man lever från handel är baserat i: Spanien. Men de regleras inte av CNMV, vilket får oss att tro att de inte är baserade i Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Hur man lever från handel är: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare. Hur man lever från handel är en oreglerad mäklare.

Hur man lever från handelswebbplatsen
Hur man lever från handelswebbplatsen

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton att How to Live from Trading erbjuder. När det gäller Hur man lever från handel noterar vi att de inte ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: How to Live Trading-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några grundläggande förklaringar om de produkter som How to Live from Trading erbjuder och hur de fungerar, inte mycket mer riktigt.

 

Funktioner i Hur man lever från handel

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: de nämner det inte

E-post: de nämner det inte

webbplats: comovivirdeltrading.es

Klargörande: Investeringsföretaget Como Vivir del Trading arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Bedömning av hur man lever från handel

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om How to Live from Trading hittade vi nästan inga recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. , ingen bana. De erbjuder automatiserade investeringssystem, som enligt vår mening är mycket osäkra. Enligt kommentarer från kunder från How to Live from Trading är det relaterat till mäklare FxFixed, en mäklare med dåligt rykte.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt hur man lever från handel på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Cómo Vivir del Trading? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.