Cointechx.com yttrande

⭐ Yttranden och information om mäklaren Cointechx.com ⭐

¿Är Cointechx.com-mäklaren verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Cointechx.com pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Cointechx.com? Cointechx.com är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Cointechx Limited. (obefintlig).

✔️ Var är det baserat? Cointechx.com är baserat på: det nämns att vara baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Cointechx.com nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Cointechx.com webbplats
Cointechx.com webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Cointechx.com erbjuder. När det gäller Cointechx.com noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Diamond-konto.

🔹 Bronskonto: Minsta initiala insättning på $ 20, returnera 10% på 24 timmar.

🔹 Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 100, returnera 20% på 24 timmar.

🔹 Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 500, returnera 30% på 24 timmar.

🔹 Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, returnera 40% på 24 timmar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Cointechx.com-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: cointechx.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Värdering av Cointechx.com ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Cointechx.com vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Cointechx.com säkert? Hur pålitlig är Cointechx.com? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Cointechx.com.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Cointechx.com? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Cointechx.com»

 1. Lurad svar

  God morgon, kan jag ta ut mina pengar på något sätt?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Cointechx är en SCAMhar många investerare fördömt Cointechx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.