Skycapital yttrande

Åsikter och information om CoinsMarket-mäklaren

 

¿Det är mäklaren CoinsMarket (även känd som coinsmarket.exchange) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

CoinsMarket-mäklaren är en mäklare av: Kryptovalutor och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Miracle Tree Labs LLC.

CoinsMarket är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, CoinsMarket-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, CoinsMarket är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
CoinsMarket webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CoinsMarket erbjuder. När det gäller CoinsMarket noterar vi att det har 5 olika planer eller kontotyper: Baskontot, Silverkontot, Guldkontot, VIP-kontot och Diamond-kontot.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1:10 kontoansvarig, 50% bonus, plattformsturné.

Silverkonto- Minsta 10.000 1 $ initial insättning, hävstång upp till 20:75 Seniorkontoansvarig, XNUMX% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto- Minsta 25.000 1 $ initial insättning, hävstång upp till 30:100 Executive account manager, XNUMX% bonus, grundläggande och teknisk utbildning.

VIP-konto: Minsta 100.000 1 $ initial insättning, hävstång upp till 40:150 VIP-kontoansvarig, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 500.000, hävstång upp till 1:40 BDG-kontoansvarig, 150% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: CoinsMarkets egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som CoinsMarket erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Mynt Marknadsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +37166101227

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coinsmarket.exchange

Klargörande: Investeringsföretaget CoinsMarket arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Myntvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om CoinsMarket hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CoinsMarket ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.