CoinShield Limited yttrande

Åsikter och information om mäklaren CoinShield Limited

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren CoinShield Limited (aka coinshieldltd.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren CoinShield Limited är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: COINSHIELD LTD.

CoinShield Limited är baserat i: Storbritannien. Även om mäklaren inte är reglerad i Storbritannien, så är det inte klart.

Om vi ​​pratar om reglering, CoinShield Limited är: De nämner ingenting om deras reglering, så vi tror att CoinShield Limited är en oreglerad mäklare.

CoinShield Limited webbplats
CoinShield Limited webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CoinShield Limited erbjuder. När det gäller CoinShield Limited noterar vi att fyra kontotyper: Basic Account, Platinum Account, Gold Account och Diamond Account.

Grundläggande konto- $ 2.000 6,25 lägsta initiala insättning, 25% veckovinst, XNUMX% månadsinkomst, personlig kontoansvarig.

Platinakonto- $ 6.000 7,50 lägsta initiala insättning, 30% veckovinst, XNUMX% månadsinkomst, personlig kontoansvarig.

Guldkonto- $ 15.000 10 lägsta initiala insättning, 40% veckovinst, XNUMX% månadsinkomst, personlig kontoansvarig.

Diamantkonto- $ 500.000 12,5 lägsta initiala insättning, 50% veckovinst, XNUMX% månadsinkomst, personlig kontoansvarig.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som CoinShield Limited erbjuder, verkligen inte mycket mer.

 

CoinShield begränsade funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +447451282852

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coinshieldltd.com

Klargörande: Investeringsföretaget CoinShield Limited arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

CoinShield begränsad värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat egentligen (eftersom det nämner Storbritannien men inte har regleringen från FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten), när vi letade efter information och andra utvärderingar om CoinShield Limited kunde vi inte hitta någon annan recension, som Det får oss att tro att det är ett ”nytt” företag. Det erbjuder automatiserade system som vi inte anser vara säkra.

Uppdatering från april 2020: FCA, den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har  rapporterade till CoinShield Limited för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Coin Shield Limited? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.