CoinsBank opinión

⭐ Opiniones e información sobre el exchange CoinsBank ⭐

¿Es el exchange CoinsBank (también conocido como coinsbank.com) realmente confiable? ✅ ¿Es seguro que inviertas tu dinero con ésta empresa? ❎ ¿CoinsBank es confiable? ❎ En este apartado analizaremos a la empresa y su reputación como tal en internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ ¿Qué es CoinsBank? CoinsBank es un kryptovaluta utbyte.

✔️ Utbytet nämner ingå i: Ej nämnt.

✔️ ¿Donde tiene base? CoinsBank tiene base en: No es mencionado.

✔️Är det ett reglerat börs? Om vi ​​pratar om reglering, el exchange CoinsBank no menciona ser regulado.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Página web de CoinsBank
Página web de CoinsBank

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton que CoinsBank ofrece. En el caso de CoinsBank notamos que no posee diferentes planes o tipos de cuenta.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel que la empresa provee a los traders en su página web: vemos algunas explicaciones de los productos que CoinsBank ofrece, realmente no mucho más.

✳️ Características de CoinsBank ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakt via webben

🔸 webbplats: coinsbank.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Valoración de CoinsBank ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det ser ut som ett utbyte som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är ett utbyte ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om CoinsBank vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ ¿CoinsBank es seguro? ¿Qué tan confiable es CoinsBank? ❎ Consideramos que es una empresa poco segura, poco confiable y no la recomendamos. ❎ ¿Por qué? Por las razones mencionadas anteriormente. Aquí podrás leer comentarios sobre CoinsBank. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av CoinsBank?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (475 röster)

2 tankar om “CoinsBank – coinsbank.com"

 1. ABigail Svara

  De har inte svarat på meddelanden på fem dagar och jag kan inte ta ut mina pengar, vad kan jag göra?

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hola ABigail, CoinsBank es una ESTAFA, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.