CoinInvest -åsikt

⭐ Åsikter och information om CoinInvest -mäklaren ⭐

¿Är mäklaren CoinInvest (aka coininvest.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är CoinInvest pålitligt? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är CoinInvest? CoinInvest är en plattform för köp och försäljning av ädelmetaller.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Coininvest GmbH.

✔️ Var är det baserat? CoinInvest är baserat i: Tyskland.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren CoinInvest nämner inte att han är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

CoinInvests webbplats
CoinInvests webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CoinInvest erbjuder. När det gäller CoinInvest hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: en komplett guide om hur plattformen fungerar, ordlista, grafik, vanliga frågor, kampanjer, bland andra.

 

✳️ CoinInvest -funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +496934877570

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: coininvest.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ CoinInvest Valuation ⭐

Varning: oreglerad plattform

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår uppfattning är att det ser ut som en pålitlig mäklare, även om vi föreslår försiktighet eftersom det inte är reglerat.

☑️ Varför? Eftersom Efter att ha analyserat detta företag kan vi säga att detta företag är säkert att utföra operationer, eftersom det ligger i ett område som ger investerare förtroende. Dessutom har vi letat efter mer information på internet och vi har sett många kommentarer från användare som är nöjda med CoinInvests tjänster.

☑️ Är CoinInvest säkert? Hur pålitlig är CoinInvest? Vi anser att det är ett företag som verkar pålitligt. Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om CoinInvest.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CoinInvest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (20 röster)

2 kommentarer om «CoinInvest - coininvest.com»

 1. Sam

  Jag blev lurad av den här gruppen tjuvar. Hur får jag tillbaka mina pengar? Tack

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Sam, den här mäklaren ringde Coininvestn är en SCAM, har många investerare fördömt CoinInvest för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.