COINEXX yttrande

Åsikter och information om COINEXX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga COINEXX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

COINEXX-mäklaren är en mäklare av: CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Coinexx LTD.

COINEXX bygger på: de nämner att de är baserade i Spanien och Storbritannien, även om de är sanna bör de regleras av CNMV (spansk tillsynsmyndighet) eller av FCA (engelska tillsynsmyndighet), som vi inte kunde verifiera, så vi tvivlar på den verkliga grunden för COINEXX .

Om vi ​​pratar om reglering, COINEXX är: för att det nämns att vara en reglerad mäklare, men det nämner inget annat, varken vem som reglerar det eller regleringsnumret heller (för att kunna verifiera regleringen), vilket får oss att tro att COINEXX är ett oreglerat företag.

COINEXX webbplats
COINEXX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som COINEXX erbjuder. När det gäller COINEXX noterar vi att de nämner att erbjuda konton, 7 olika typer av konton: Startup Motor Account, Basic Account, Premium Account, Business Account, Sapphire Account, PFN Account och 401 (K) Retirement Account .

Startmotorkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 5% veckovinst, 5% bonus

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 35.000, 10% veckovinst, 10% bonus

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 80.000, 15% veckovinst, 12% bonus

Företagskonto- Minsta initiala insättning på $ 35.000 3,5, XNUMX% veckovinst

Safir-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 4,5, XNUMX% veckovinst

PFN-konto- Minsta initiala insättning på $ 300.000 15, 35 - XNUMX% veckovinst

401 (K) Pensionskonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 4,5, XNUMX% veckovinst

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: COINEXX.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de finansiella produkter som COINEXX erbjuder, live-diagram, nyheter om marknaderna och ekonomin i allmänhet, inte mycket mer än detta.

 

COINEXX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +1(581)205-6173, +447520638809 y +1(531)205-2385

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coinexx.org

Klargörande: Investeringsföretaget COINEXX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

COINEXX-betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är reglerad men nämner inte var eller regleringsnumret (som får oss att tro att de verkligen inte har någon reglering)När vi letar efter andra utvärderingar på COINEXX har vi hittat mestadels negativa utvärderingar, de nämner att de är baserade i Spanien eller England men de regleras inte av tillsynsmyndigheterna i dessa länder, vilket får oss att tro att deras bas i Spanien och England är falska ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av COINEXX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.