Skycapital yttrande

Yttranden och information om Coinexx-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Coinexx-mäklaren (aka coinexx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Coinexx-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Coinexx Ltd.

Coinexx bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Coinexx-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Coinexx är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Coinexx webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Coinexx erbjuder. När det gäller Coinexx noterar vi att den bara har en typ av konto, Pro ECN-kontot.

Pro ECN-konto: hävstångseffekt upp till 1: 500, marginalanrop / stopp: 70% / 50%, provision på $ 2 per parti, minsta handelsstorlek: 0.01 parti, maximal handelsstorlek: 100 partier, alla tillåtna handelsstilar, basvaluta för konto: BTC, BCC, LTC, ETH & USD, 100% insättningsbonus.

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4- och MT5-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Coinexx erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Coinexx-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

webbplats: coinexx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Coinexx arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Coinexx Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den är baserad, när vi letade efter information och andra recensioner om Coinexx hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Coinexx? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.