Coindaq åsikt

Yttranden och information om Coindaq-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Coindaq-mäklaren (även känd som coindaq.io)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Coindaq-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Moonlight Capital Ltd.

Coindaq är baserat i: Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, Coindaq-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Coindaq är en oreglerad mäklare.

Coindaq webbplats
Coindaq webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Coindaq erbjuder. När det gäller Coindaq noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP-konto, Platinakonto och Diamond-konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1:10, kontoansvarig, 50% bonus.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 1 $, Hävstång upp till 20:75, Senior Account Manager, XNUMX% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto- Minsta 25.000 1 $ initial insättning, hävstång fram till 30:100, Executive account manager, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, hävstång upp till 40:150, VIP-kontoansvarig, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 150% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 500.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 175% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Coindaq erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, lite levande grafik, inte riktigt mycket mer.

 

Coindaq-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +37166163736

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coindaq.io

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Coindaq värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Dominica). När vi letade efter information och andra recensioner om Coindaq hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av coindaq? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Coindaq - coindaq.io»

 1. Oliver

  Det här företaget betalar aldrig. De behåller bara dina pengar, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Oliver, Coindaq är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.