Coindaq åsikt

Yttranden och information om Coindaq-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Coindaq-mäklaren (även känd som coindaq.io)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Coindaq-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Moonlight Capital Ltd.

Coindaq är baserat i: Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, Coindaq-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Coindaq är en oreglerad mäklare.

Coindaq webbplats
Coindaq webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Coindaq erbjuder. När det gäller Coindaq noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP-konto, Platinakonto och Diamond-konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1:10, kontoansvarig, 50% bonus.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 1 $, Hävstång upp till 20:75, Senior Account Manager, XNUMX% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto- Minsta 25.000 1 $ initial insättning, hävstång fram till 30:100, Executive account manager, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, hävstång upp till 40:150, VIP-kontoansvarig, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 150% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 500.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 175% bonus, teknisk och grundläggande utbildning, dagshandel.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Coindaq erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, lite levande grafik, inte riktigt mycket mer.

 

Coindaq-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +37166163736

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: coindaq.io

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Coindaq värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Dominica). När vi letade efter information och andra recensioner om Coindaq hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Coindaq? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.