Skycapital yttrande

Yttranden och information om Trading Code-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Code Trading (även känd som codigotrading.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Trading Code-mäklaren är en mäklare av: kurser om handel.

Mäklaren nämner vara en del av: David Potau lägenhet.

Kodhandel är baserad i: Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, kodhandelswebbplatsen nämner absolut ingenting om att vara reglerad, kodhandel är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Handelskods webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton vad kodhandel erbjuder. När det gäller kodhandel noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Free Course, Pro Code, Elite Code och VIP Code.

Gratis kurs: 30 lektioner i video-, text- och bildformat grupperade i 5 moduler.

Pro-kod: virtuella klassrum (1 månad), Telegram kanal och grupp (1 år), exklusiva videor (1 år), handelsstrategi (1 år), verktyg (1 år), orderchef (1 år). Kostnad: 390 euro.

Elitkod: virtuella klassrum (3 månader), Telegram kanal och grupp (2 år), exklusiva videor (2 år), handelsstrategi (2 år), verktyg (2 år), orderchef (2 år), personlig handledning (6 månader) . Kostnad: 890 euro.

VIP-kod: virtuella klassrum (6 månader), Telegram kanal och grupp (2 år), exklusiva videor (2 år), handelsstrategi (2 år), verktyg (2 år), orderchef (2 år), personlig handledning (1 år), individuella virtuella klassrum (6 månader). Kostnad: 1790 euro.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Code Trading erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Funktioner för kodhandel

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 34 603032135 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: codetrading.com

Klargörande: Investeringsföretaget Code Trading arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Handelskodvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, dessa kurser arbetar vanligtvis tillsammans med bedrägliga mäklare, när vi letar efter information och andra utvärderingar om kodhandel hittar vi negativa recensioner och kommentarer. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Código Trading? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Handelskod - codigotrading.com»

 1. Jones

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Jones, Trading Code är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte returnerar pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.