CMGMarkets yttrande

Åsikter och information om mäklaren CMGMarkets

 

¿Det är mäklaren CMGMarkets (aka cmgmarkets.io) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

CMGMarkets mäklare är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

CMGMarkets bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om regleringmäklaren CMGMarkets nämner ingenting om att vara reglerad, CMGMarkets är en oreglerad mäklare.

CMGMarkets webbplats
CMGMarkets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CMGMarkets erbjuder. När det gäller CMGMarkets noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och Realkonto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $2.000, 9 valutapar, totalt mer än 25 användbara, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minimilot 0.1, spread från 0.9, insättningsbonus upp till 10%, marginalhävstång upp till 1:20, 5% försäkring på kontot, 3 signaler per vecka.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 4 tillgångsslag, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, individuell kontoansvarig 24/5, minimispot 0.1, spread från 0.8 punkter, insättningsbonus upp till 25%, marginalhävstång upp till 1:30, 10% försäkring på kontot, 5 signaler per vecka.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, alla tillgångsslag, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minimispot 0.1, spread från 0.6, insättningsbonus upp till 35%, marginalhävstång upp till 1:40, 20% rabatt försäkring på kontot, 7 signaler per vecka.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, alla tillgängliga verktyg, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minsta parti 0.1, spread från 0.6, insättningsbonus upp till 50%, marginalhävstång upp till 1:50, 30% försäkring på kontot, 5 signaler per vecka.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $50.000, alla tillgängliga verktyg, fasta eller flytande spreadar, handel med mikropartier, 24/5 individuell kontoansvarig, minsta parti 0.1, spread från 0.5, insättningsbonus upp till 75%, marginalhävstång upp till 1:75, 40% försäkring på kontot, 15 signaler per vecka.

Verkligt konto: minsta initiala insättning på $100.000, alla företags handelsmöjligheter, fasta eller flytande spreadar, automatiskt uttag på ett schemalagt datum, regelbunden rådgivarsupport, algoritm för handelsstöd, spridning från 0.4, insättningsbonus upp till 100%, marginalhävstång upp till 1: 100, 50 % kontoförsäkring, 30 signaler per vecka.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: Statusplattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar om de produkter som CMGMarkets erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om ekonomiska händelser, inte riktigt mycket mer.

 

CMGMarkets funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 44-203-514-3002

E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

webbplats: cmgmarkets.io

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Bonus på upp till 100% beroende på kontotyp.

 

 

CMGMarkets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som inte regleras av något organ, det vill säga den övervakas inte, och vi vet inte helt vilket företag det tillhör och varifrån det verkar; När vi letade efter information och andra recensioner om CMGMarkets fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering december 2020: FCA, brittisk finansregulator, har rapporterat CMGMarkets för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av CMGmarknader? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.