Cheonan International opinion

Yttranden och information om Cheonan International-mäklaren ⭐

¿Är Cheonan International (aka cheonan.uk) mäklare verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Cheonan International pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Cheonan International? Cheonan International är en mäklare av: Forex, Futures, Cryptocurrency och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Cheonan International Limited (inga registreringsuppgifter).

✔️ Var är det baserat? Cheonan International bygger på: det nämner att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Cheonan International nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Cheonan International webbplats
Cheonan International webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Cheonan International erbjuder. När det gäller Cheonan International hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Cheonan International erbjuder, FAQ-avsnitt, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Cheonan International-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: cheonan.uk

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Cheonan International Valuation ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Cheonan International vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering maj 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Cheonan International på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

☑️ Är Cheonan International säkert? Hur pålitlig är Cheonan International? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa recensioner om Cheonan International.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Cheonan International? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

2 kommentarer om «Cheonan International - cheonan.uk»

 1. Lurad svar

  CNMV litar inte på dem eftersom de är bedragare !!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Cheonan International är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har fördömt Cheonan International för bedrägliga aktiviteter (Se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.