Capitaria åsikt

Åsikter och information om Capitaria-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Capitaria-mäklaren (även känd som capitaria.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Capitaria-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency, ETF och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Capitaria är baserat i: Chile.

Om vi ​​pratar om reglering, Capitaria-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Capitaria är en oreglerad mäklare.

Capitarias webbplats
Capitarias webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Capitaria erbjuder. När det gäller Capitaria noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Startkontot, Pro-kontot och Premium-kontot.

Starta konto: Minsta initiala insättning $400, Nyhetsbrev (Opinion Column + Weekly Trading Plan + Daily Trading Möjligheter), tillexklusiv tillgång till seminarier och webbseminarier, 16 instrument att handla, utnyttja upp till 1: 4, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 1 parti.

Pro-konto: Minsta initiala insättning $6.000, Nyhetsbrev (Opinion Column + Weekly Trading Plan + Daily Trading Möjligheter), tillExklusiv tillgång till seminarier och webbseminarier, +450 instrument för handel, hävstångseffekt upp till 1: 100, teknisk analyskurs (Basic + Advanced), uppmärksamhet på Traders-teamet, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal handelsstorlek 60 partier.

Premiumkonto: Minsta initiala insättning $30.000, Nyhetsbrev (Opinion Column + Weekly Trading Plan + Daily Trading Möjligheter), tillExklusiv tillgång till seminarier och webbseminarier, +450 instrument för handel, hävstång upp till 1: 100, teknisk analyskurs (Basic + Advanced), uppmärksamhet på Traders-teamet, spridningsrabatt, inbjudan till speciella evenemang, minsta handelsstorlek 0.5 partier, maximal handelsstorlek 60 partier.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: Capitarias egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Capitaria erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Capitaria-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (Chili): +562 25926600 | (Peru): +519 4473 7651 | (Uruguay): +598 2623 6583

E-post: kontaktas direkt från chatten som erbjuds på webbplatsen.

webbplats: capitaria.com

Klargörande: Investeringsföretaget Capitaria arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Capitaria värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter information och andra utvärderingar om Capitaria fann vi ett stort antal negativa recensioner och kommentarer från människor som lurades och lurades av Capitaria.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Kapten? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.