Yttrande från CapitalFMI

Åsikter och information om mäklaren CapitalFMI

 

¿Det är den riktigt pålitliga CapitalFMI-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

CapitalFMI-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Global ES Ltd., Sonartech OU och Masterpay LTD.

CapitalFMI har sitt säte i: Saint Vincent och Grenadinerna, Estland och Azerbajdzjan.

Om vi ​​pratar om reglering, CapitalFMI är: de nämner ingenting alls om att ha en finansiell reglering, vilket får oss att tro att CapitalFMI är ett oreglerat företag.

CapitalFMI webbplats
CapitalFMI webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som CapitalFMI erbjuder. När det gäller CapitalFMI noterar vi att det erbjuder fyra olika kontotyper: mikrokontot, standardkontot, silverkontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta 350 $ insättning, 10% bonus, 24/5 support, e-böcker, dagliga marknadsrecensioner.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, upp till 50% bonus, support dygnet runt, e-böcker, dagliga marknadsöversikter, inledande samtal, kontoansvarig.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 75, upp till 24% bonus, support dygnet runt, e-böcker, dagliga marknadsöversikter, intro samtal, kontoansvarig, månadsvis handel, en session med analytiker, två signaler dagligen.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, anpassad bonus, support dygnet runt, e-böcker, dagliga marknadsöversikter, inledande samtal, kontoansvarig, veckovis handel, veckovis analytikersession, 24 dagliga signaler.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: ACTIV8.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de finansiella produkter som CapitalFMI erbjuder, några live-diagram, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, vissa sektioner informativ, ordlista, ekonomisk kalender.

 

CapitalFMI-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 8443570155

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: kapitalfmi.com

Klargörande: Investeringsföretaget CapitalFMI arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

CapitalFMI värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna, Estland och Azerbajdzjan), när vi letade efter andra värderingar på CapitalFMI, hittade vi mest negativa värderingar ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Kapital IMF? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.